Okumakta Olduğunuz Kitap?

Geç kaldım sanırım tavsiyede 2 gün önce kabına kapılıp aldım bu kitabı

Üzülme bence oku belki de seversin, mesela ben herkesin çok beğendim dediği kitapları bazen hiç beğenmiyorum, hiç güzel değil dedikleri kitapları da bazen çok beğeniyorum, zevk ve kavrama meselesi, bence önyargıya kapılmadan oku, önemli olan da okuyabilmek zaten gerisi boş...

Yola Düşenler - Öğretmen Hatıraları

Şu anda okuduğum kitap:kusursuz tuzak
Yazarı:lısa gardner
Konusu:
Ürkütücü! Kalpleri durduran, muhtesem bir gerilim."
Saklambaç ve Tek Basina'nin yazari Lisa Gardner bizleri bu kez, bugüne degin sundugu en karsi konulmaz ve en dehset verici katilin zehirli agina sürüklüyor.
"Duygu yüklü bir gerilim."
"Sürükleyici."
"Nefes kesen bir tempo"
Fbi ajani Kimberly Quincy kayip hayat kadinlarini arastirmaya baslar. Olayin gizemli derinliklerine indikçe, müthis bir zekâya sahip olan psikopat bir katille adeta akil çarpistirmak zorunda kalir. Bu seri katilin izini mi sürüyor, yoksa katilin kusursuz tuzagina dogru mu sürükleniyor, emin degildir. Ancak kadinlarin kâbuslarini gerçege çeviren bir psikopata çok yaklastigini, hatta fazlasiyla yaklastigini ögrenmek üzeredir.
Bu sürükleyici cinayet romani yildirim hiziyla ilerliyor, art arda dönüm noktalari yasaniyor ve kendinizi lunaparkta bir hiz treninde gibi hissediyorsunuz.

Ahmet Ümit - Kukla

Her kitabı gibi bu da muhteşem bir kitaptır

meleklerden cevaplar-diana cooper
kesinlikle tavsiye etmiyorum ve hatta yazarın bunu para amaçlı yazmadığını düşünerek akıl sağlığından şüphe etmeye başladım:26:

moskof cariye Hurrem-Demet Altınyeleklioğlu

kıtap 810 sayfa 40 sayfam kaldı...dizi ile alakası yok onu belırtıyım.ben cok begendım yazarın dıger kıtaplarınıda okumustum...

yazarın ilk kitabı.(yazarımız aynı zamanda kk üyesi).çok güzel gidiyor şimdilik.bakalım sonu nasıl olacak?

Son düzenleme:
şuan okuduğum kitap : saklambaç
yazarı :lisa gardner
Massachusetts'te terk edilmiş bir akıl hastanesinin bahçesinde ortaya çıkarılan mumyalanmış altı tane ceset Bobby Dodge'un en kötü kabuslarını diriltmişti.Öleli ve toprak altına gireli yıllar olmuş bir katilin peşindeki dedektifin tek ipucu ölü bir kadının boynunda asılı.

Annabelle Granger'ın hayatı saklanmakla geçmişti.Sürekli yollarda geçen çocukluğu yeni şehirler ve sahte kimliklerle birbirine karışmıştı.Ancak ailesinin neden yada kimden kaçtığını asla öğrenememişti.Yerin altından, üzerinde kendi isminin yazılı olduğu bir ceset çıkarıldığında artık kaçmak için çok geçtir.O nasıl olsa bulur sizi...

Bu yeni tehlike,ölen seri katilin taklitçisi,yardımcısı yada eski bir işbirlikçi olabilir.Dodge için Annabelle Granger'ın esrarını çözmenin tek bir yolu vardır ve bunun için de eski sevgilisi,ortağı ve arkadaşı Boston Emniyeti'nden D.D. Warren ile birlikte çalışmak zorundadır.

Gerilim yüklü açılış sayfalarından şaşırtıcı sonuna kadar temponun hiç azalmadığı Lisa Gardner en derin ve karanlık korkularımıza kadar iniyor. Ta ki saklanacak bir yer kalmayana dek...

aaa
ben okudum bu kitabı.çok güzeldi ama bunu okumadan önce lisa gardner'ın tek başına adlı kitabı okuyup bunu okursanız daha iyi olur.kavramanız açısından.ben de ilk bunu okudum meğer onun öncesinde olan olaylar varmış:)

lisa gardner 'ın yazdığı kusursuz tuzak adlı kitabınıda bitirdim mükemmel bir yazar gerçekten.tek başına adlı kitabınıda mutlaka okuyacağım.

Elif Safak - Firarperest...
roman tadinda olmasini tercih ederdim..

uçurtma avcısı
yazar:khaled hosseini

aldım ama fırsat olmadı okumaya yorumlaa baktım çok güzel olduğunu sölüyorlar siz ne düşünüyrsunuz arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…