- 23 Nisan 2017
- 3
- 1
- 27
-
- Konu Sahibi edanurkayaa20
Bir zamanlar artist olucam manken olucam şarkıcı olucam diyen kuzlarımız popüler kültürün getirdikleriyle wattpad yazar olucam diyor
Eeee buda iyi:)))
Valla bu wattpad zımbırtısı çıktı çıkalı o kadar saçma kitapları basıp bi de yazar sıfatı veriyorlar ki insanlara ben hicap duyuyorum artık.
Böyle kısa yoldan yayınevi kitabımı bassın diye ergen fantezisi dolu şeyler yazarak yazar olunmaz.Yaz elbette,düzgün yazarların kitaplarını oku,eğitimini al.Yazarlık ne demek öğren sonra kitap çıkart
+1Valla bu wattpad zımbırtısı çıktı çıkalı o kadar saçma kitapları basıp bi de yazar sıfatı veriyorlar ki insanlara ben hicap duyuyorum artık.
Böyle kısa yoldan yayınevi kitabımı bassın diye ergen fantezisi dolu şeyler yazarak yazar olunmaz.Yaz elbette,düzgün yazarların kitaplarını oku,eğitimini al.Yazarlık ne demek öğren sonra kitap çıkart
Güzelim kırıcı değilim aslında.Dediğim gibi yaz yazmaya devam et.Bi roman yazıyorum göz atar mısınız desen yine tamam ama hayalim yazarlık kitabımı basmaları için de cok okunmam lazım diyerek yazar olunmaz,tepkim buna.Okumadan yorum yapmasaydiniz keşke. Tabi ki haklı olduğunuz noktalar var ama ortada bir emek var kırıcı olmayalım lütfen.
Okumanın ve yazmanın daha faydalı olduğunu düşünüyorum
Valla bu wattpad zımbırtısı çıktı çıkalı o kadar saçma kitapları basıp bi de yazar sıfatı veriyorlar ki insanlara ben hicap duyuyorum artık.