- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 348
- 36
Merhabalar lise yıllarında kitap kurdu muhteşem bir okurdum ama sonradan hayat telaşı iş güç derken ilgim azaldı malum sosyal medya hayatımızın her yerinde, ama insanın yapabileceği en iyi yatırım kendine yapacağı yatırımdır diyerek kitap okumayı hayatımızın bir parçası haline getirebilirsek kendimize çok güzel şeyler katacağımıza inanıyorum bu yüzden bu sayfayı açtım :)
burda okuma günlüğü gibi de kitap önerileri neler okuduk neleri severiz vs. herşeyi konuşabiliriz. tabi kitabın içeriğiyle ilgili çok detaya girmeden bir iki cümle özetle (spoiler vermeden) önerilerde bulunabiliriz.
ben sıkılgan yapıda biri olduğum için öneri videolarında ve sitelerde cok önerilen birsürü kitabı hiç beğenmediğim olmuştur, garip bi şekilde çok bilinmeyen eserleri çok sevdiğim olabiliyor biraz değişik zevklerim var gibi şimdi en sevdiklerimi en sevmediklerimi birkaç tane yazıp şu an ne okuduğumu da paylaşıp sizlerden gelen önerileri hevesle bekleyeceğim
Favori 3 kitabım;
Parfümün Dansı- Tom Robbins
Yüzüklerin Efendisi Serisi- J.R.R Tolkien
Beyaz Diş- Jack London
En Sevdiğim Yazar;
Açık ara Jack London
Çok Bilinmeyen Favori Yazarlarım;
Jerzy Kosinski
Panait Istrati
En Sevdiğim Dünya Klasiği
Kumarbaz-Dostoyevski
En Çok Okuduğum Yazar
Jack London ve Tolkien
Okuyup da sevemediklerim (popüler olanlardan);
Kürk Mantolu Madonna- Sabahattin Ali
Böğürtlen Kışı- Sarah Jio (bitiremedim yarım kaldı :/)
Yabancı- Albert Camus
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu- Peyami Safa
Çalıkuşu- Reşat Nuri Güntekin
Bir Kadının Yaşamından 24 Saat-Stefan Zweig
Mecburiyet- Stefan Zweig
Amok Koşucusu- Stefan Zweig
Suç ve Ceza- Dostoyevski
bu liste uzar gider sevenleri alınmasın lütfen :)
Son Zamanlarda okuduğum 10-15 kitaptan tek aklımda kalanı ve en beğendiğim;
Ejderha Bakıcısı
En Sevdiğim 2 çocuk kitabı (küçükken okuyamayıp büyüyünce aldıklarımdan)
Peter Pan
Küçük Prens
benden yana böyle arkadaşlar şu an Jack London Martin Eden okuyorum yazarı çok seviyorum zaten
sevgili 5. takım arkadaşlarım canlar sizleri de etiketledim yazmak isteyen olursa diye
El_Em Mehfam Pain Killer BerryShake kirmizigitar seyrekyagmur belmayne mavimli Colombre A AKREPcg ummhnisa nnurc hawar Nikinik Amor-a G gamzem23 atladığım olmamıştır inşallah
kategorilerde zorlandım valla aklıma gelenleri yazdım sizlerden gelecekleri de çok merak ediyorum :)) herkes kendine göre kategori de yazabilir, kitaplara dair önerisi olan ya da güncel okumalarını paylaşmak isteyen herkesi beklerim
burda okuma günlüğü gibi de kitap önerileri neler okuduk neleri severiz vs. herşeyi konuşabiliriz. tabi kitabın içeriğiyle ilgili çok detaya girmeden bir iki cümle özetle (spoiler vermeden) önerilerde bulunabiliriz.
ben sıkılgan yapıda biri olduğum için öneri videolarında ve sitelerde cok önerilen birsürü kitabı hiç beğenmediğim olmuştur, garip bi şekilde çok bilinmeyen eserleri çok sevdiğim olabiliyor biraz değişik zevklerim var gibi şimdi en sevdiklerimi en sevmediklerimi birkaç tane yazıp şu an ne okuduğumu da paylaşıp sizlerden gelen önerileri hevesle bekleyeceğim
Favori 3 kitabım;
Parfümün Dansı- Tom Robbins
Yüzüklerin Efendisi Serisi- J.R.R Tolkien
Beyaz Diş- Jack London
En Sevdiğim Yazar;
Açık ara Jack London
Çok Bilinmeyen Favori Yazarlarım;
Jerzy Kosinski
Panait Istrati
En Sevdiğim Dünya Klasiği
Kumarbaz-Dostoyevski
En Çok Okuduğum Yazar
Jack London ve Tolkien
Okuyup da sevemediklerim (popüler olanlardan);
Kürk Mantolu Madonna- Sabahattin Ali
Böğürtlen Kışı- Sarah Jio (bitiremedim yarım kaldı :/)
Yabancı- Albert Camus
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu- Peyami Safa
Çalıkuşu- Reşat Nuri Güntekin
Bir Kadının Yaşamından 24 Saat-Stefan Zweig
Mecburiyet- Stefan Zweig
Amok Koşucusu- Stefan Zweig
Suç ve Ceza- Dostoyevski
bu liste uzar gider sevenleri alınmasın lütfen :)
Son Zamanlarda okuduğum 10-15 kitaptan tek aklımda kalanı ve en beğendiğim;
Ejderha Bakıcısı
En Sevdiğim 2 çocuk kitabı (küçükken okuyamayıp büyüyünce aldıklarımdan)
Peter Pan
Küçük Prens
benden yana böyle arkadaşlar şu an Jack London Martin Eden okuyorum yazarı çok seviyorum zaten
sevgili 5. takım arkadaşlarım canlar sizleri de etiketledim yazmak isteyen olursa diye
El_Em Mehfam Pain Killer BerryShake kirmizigitar seyrekyagmur belmayne mavimli Colombre A AKREPcg ummhnisa nnurc hawar Nikinik Amor-a G gamzem23 atladığım olmamıştır inşallah
kategorilerde zorlandım valla aklıma gelenleri yazdım sizlerden gelecekleri de çok merak ediyorum :)) herkes kendine göre kategori de yazabilir, kitaplara dair önerisi olan ya da güncel okumalarını paylaşmak isteyen herkesi beklerim