• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları okuLun iLk qünü nasıL qeçti kızLar anLatın bakaLım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi merve999
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya baksana sence bu uğurcanın bakışları bişi ifade edio olabilir mi?

tabi bakmam yani. böle bana bkıo.ben ona bakınca hemen gözlerini çevirio.

erkekler kıpırdayan herşeye bakar. kendinizle bir tutmayın. :ecrin_bebek: (abla tavsiyesi)

ama şöle bişi de var geometri dersinde tahtaya kalkmıştı. ben ona bakıodum. yerine otururken de baktım böle. sonra bidaha kalktıında benim tarafatan değil başka bi tarftan kalktı bilerek ben çözemedim yaaa

en iyisi zamana bırakmak =)

kız rümeysa görmeyeli aşık mı oldun sen?? :)
hayırlı işler arkadaşım..:D
ya aşıksa zaten bi gün itiraf eder.ya da bunu anlayan arkadaşları olursa şom ağızlılık edip sana yetiştirebilirler.yani sen takma kafana bence...

10.sınıf başladı
kankam merveyle aynı sınıftayız
özge de var çok sevdiğim diğer sevdiğim arkadaşlarım yan sınıfta kaldı ama olsun
kıl kişilikler de var ama 3 sene katlancaz artık..

10.sınıf başladı
özge de var çok sevdiğim diğer sevdiğim arkadaşlarım yan sınıfta kaldı ama olsun

senin adına sevindim.hangi bölümü seçtin?

10.sınıf başladı

yeni senende başarıLar diLerim ,,

kız rümeysa görmeyeli aşık mı oldun sen?? :)
hayırlı işler arkadaşım..:D
ya aşıksa zaten bi gün itiraf eder.ya da bunu anlayan arkadaşları olursa şom ağızlılık edip sana yetiştirebilirler.yani sen takma kafana bence...

[evet tatlım. görmeyeli aşık oldum :)] öyle mi diyosun canım. tamam o zaman . en iyisi olayları akışına bırakmakk:kedi:

Kötü kötü kötü her şey cok kötüüü ! :'( ilk başladığı günden beri püfff :S

bende 10a geçtim.ilk gün idare ederidi işte :) sınıfımızda 4-5 kişi.
yeni çömler gelmiş :D onları inceledik güzel kız varmı diye :D acaba bizim 10lardan birileriyle çıkan olurmu diye merak içerisindeydik :D
ama geçen sene çok güzeldi hele okulun ilk başları.10 sınıflardan bebelerle bakışıp duruyoduk.bisürü kişiden hoşlandım ama anca bakıştık hoşlandıklarını duydum hep ama hç teklif edemediler bi malın yüzünden sanırsam.
bu senede hiç ilgilenmiyorum bakmıyorum kimseye niyeyse.zaten çömlerede gıcık oldum geçen seneki hoşlandığım çocuklar çömlerden biriyle çıkcak diye aklım gidiyo :D:D

üf biran önce şu 10.sınıf bitsede 11e başlasam.inşallah o günleride görürüz,ozamanda yazarım ilk gün neler hissettiğimi :P

uzunmu yazdım ne kaydirigubbakcemile2
böLümün ne hanqi okuLda okuosn??gamyoncuiremsu

Back