Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya baksana sence bu uğurcanın bakışları bişi ifade edio olabilir mi?
10.sınıf başladı
kankam merveyle aynı sınıftayız
özge de var çok sevdiğim diğer sevdiğim arkadaşlarım yan sınıfta kaldı ama olsun
kıl kişilikler de var ama 3 sene katlancaz artık..
10.sınıf başladı
kankam merveyle aynı sınıftayız
özge de var çok sevdiğim diğer sevdiğim arkadaşlarım yan sınıfta kaldı ama olsun
kıl kişilikler de var ama 3 sene katlancaz artık..
kız rümeysa görmeyeli aşık mı oldun sen?? :)
hayırlı işler arkadaşım..
ya aşıksa zaten bi gün itiraf eder.ya da bunu anlayan arkadaşları olursa şom ağızlılık edip sana yetiştirebilirler.yani sen takma kafana bence...
Kötü kötü kötü her şey cok kötüüü ! :'( ilk başladığı günden beri püfff :S
böLümün ne hanqi okuLda okuosn??gamyoncuiremsubende 10a geçtim.ilk gün idare ederidi işte :) sınıfımızda 4-5 kişi.
yeni çömler gelmiş onları inceledik güzel kız varmı diye acaba bizim 10lardan birileriyle çıkan olurmu diye merak içerisindeydik
ama geçen sene çok güzeldi hele okulun ilk başları.10 sınıflardan bebelerle bakışıp duruyoduk.bisürü kişiden hoşlandım ama anca bakıştık hoşlandıklarını duydum hep ama hç teklif edemediler bi malın yüzünden sanırsam.
bu senede hiç ilgilenmiyorum bakmıyorum kimseye niyeyse.zaten çömlerede gıcık oldum geçen seneki hoşlandığım çocuklar çömlerden biriyle çıkcak diye aklım gidiyo
üf biran önce şu 10.sınıf bitsede 11e başlasam.inşallah o günleride görürüz,ozamanda yazarım ilk gün neler hissettiğimi
uzunmu yazdım ne kaydirigubbakcemile2