• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları okulu sevemiyorum !

xxxchhh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
89
1
46
Antalya
lise 3e gidiyorum okuluma bir türlü alışamadım bu derslerimede yansıyor okulda kimseylede iyi geçinemiyorum kimseyide sevmiyorum okuldaki herkesten nefret edyrm herkesle kavga edyrm bıktım artık ne yapmalıyım çok bunaldm :( artık okula gitme istegi flnda kalmadı içimde derste çalışamıyorum

lise 3e gidiyorum okuluma bir türlü alışamadım bu derslerimede yansıyor okulda kimseylede iyi geçinemiyorum kimseyide sevmiyorum okuldaki herkesten nefret edyrm herkesle kavga edyrm bıktım artık ne yapmalıyım çok bunaldm :( artık okula gitme istegi flnda kalmadı içimde derste çalışamıyorum
kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama saygı duymak zorundadır sen okuluna sadece birşeyler öğrenme maksadıyla gidersen hiç bir sorun olacağını sanmıyorum bırak kimseleri kendi haline herkes kendinden sorumludur sen geleceğine odaklan okula gitmek için deliripte hiç okula gidemeyenleri düşün ve derslerine asıl

Son düzenleme:
Canım sen böyle negatif yaklaşırsan tabi hiç kimseyi sevemezsin.Öncelikle sen insanlara pozitif yaklaşmalısın.Birileriyle tartışmak yerine,onlara sevgi-saygı ile yaklaşırsan daha olumlu sonuçlar alırsın..

merhaba bende lise 3.sınıftayım. Doğru düzgün sınıfta kimseyle konuşam üç kişiden baska kimseyle selamım bile yoktur buna cok üzülüyorum daha güzel bi ortam olsaydı dediğin gibi okula itme isteği insanda daha çok artardı . Hem derslerin zorluğu hem okulun sıkıcılığı çok zorluyo ve stres yapıyo beni. ama yapacak birşey yok hepimzin bir amacı var sabretmeliyiz etraımıza da fazla takılmamalıyız :1:

Okulunu değiştirebilirsin ..
Veya okulundaki rehberlik servisiyle -hocasıyla bir konuş istersen o çözüm bulacaktır sana

merhaba bende lise 3.sınıftayım. Doğru düzgün sınıfta kimseyle konuşam üç kişiden baska kimseyle selamım bile yoktur buna cok üzülüyorum daha güzel bi ortam olsaydı dediğin gibi okula itme isteği insanda daha çok artardı . Hem derslerin zorluğu hem okulun sıkıcılığı çok zorluyo ve stres yapıyo beni. ama yapacak birşey yok hepimzin bir amacı var sabretmeliyiz etraımıza da fazla takılmamalıyız :1:

haklsın cnm galiba ..

haklısn cnm galiba..

aynı sorun bendede var. sınıfımdaki kimseyle anlaşamıyorum. hepside kendini beğenmiş gıcık tipler. başka sınıflarda 2-3 tane arkadaşım var onlarlada çok takılmıyorum zaten. bu dersleride etkiliyo. sınıfta derslere katılmaya bile çekiniyorum doğrusu. zaten sessiz bbirisiyim her ortamda. :((

aynı sorun bendede var. sınıfımdaki kimseyle anlaşamıyorum. hepside kendini beğenmiş gıcık tipler. başka sınıflarda 2-3 tane arkadaşım var onlarlada çok takılmıyorum zaten. bu dersleride etkiliyo. sınıfta derslere katılmaya bile çekiniyorum doğrusu. zaten sessiz bbirisiyim her ortamda. :((

Aa öyle söylenir mi :20:
Belki de onlar da senin hakkında aynı şeyi düşünüyorlar?
İnsanlarla konuşmadan, anlamadan "kendini beğenmiş, gıcık" diyemezsin.
İnsanları dışarıdan bakıp tanımak bu kadar kolay olsaydı, oohoo.. :19:

Bence sınıftaki arkadaşlarına bir şeyler sor muhabbet etmeye çalış birde kahkaha atmak girerse işin içine işte o zaman alışırsın okula. Birde okuldan birine aşık olduğunda insan okulu daha çok severmiş. Şaka maka birini gözüne kestir ve okuldan zevk almaya bak böyle bir ortamda bulunmazsan arkadaşsız kalırsan geriye baktığında hiç anın olmaz.Güzel anılar biriktirmek için biraz çaba sarfetmelisin. :ssz:

Rehberlik hizmeti alabilirsin ki genelde devlet okulları pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da yeterli değil. İmkanın varsa eğer, bence de okulunu değiştirebilirsin. Nerdeyse bütün günümüz orada geçiyor. Bir sürü zaman harcıyoruz. Karşılığında bir şey alamayıp, üstüne başarısız olacaksak ne anlamı kaldı okula gitmenin? Ben Adıgüzel Güzel Sanatlar lisesinde okuyorum. Benim de ailemle ilgili bazı sıkıntılarım vardı. İlk başlarda derslerimi idare ettim ama zamanla ders çalışmamaya falan başlayınca notlarım düştü, başarısızlığım da sorgulanmaya başladı. Rehberlik hocasıyla görüşmek zorunda kaldım pek istemiyordum aslında bir başkasına anlatmak. Ama düşündüğümden daha iyi oldu bu durum. Hocam hem benimle hem ailemle görüştü, bazı işe yaricanı düşündüğü testler yaptı. Neyse çok uzattım. Sonuç olarak problemim çözüldü. Şimdi okulumda daha mutluyum. Yapabiliyorsan ve bilişimle ilgileniyorsan, Adıgüzel Bilişim'i de düşünebilirsin.

Back