arkadaşlar ben aöf uluslararası ilişkilere dikey geçiş yapınca 2014 özürlü memur seçme sınavına 2014 lisans mezunu olursam önlisans mezunu olarak giremediğmi öğrendim bu yüzden 4.sınıfa geçince ya okulu dondurup 2014 sınavına girip çıktıktan sonra kaydımı yenileyip devam edicem okumaya yada 4.sınıfa geçince 1.2 tane ders bırakıp okulu uzatayım diyorum bnm 29 nisan 2014 sınava girerken lisans mezunu olmamam lazım kararsız kaldım fikirlerinizi paylaşırmısınız arkadaşlar
Nisanda zaten mezun olmuyorsun ki sınava girerken mi yoksaa sınav sonuçları geldiğinde mi? eger öyleyse 1 tane ders bırak sora 1 yılla ugraşcağına tek dersle ugraşırsın
Nisanda zaten mezun olmuyorsun ki sınava girerken mi yoksaa sınav sonuçları geldiğinde mi? eger öyleyse 1 tane ders bırak sora 1 yılla ugraşcağına tek dersle ugraşırsın
29 nisanda sınava girerken önlisans mezunu olmam lazım sadece ondan sonra lisans mezunu olsamda sorun olmaz tek dersmi bırakam yoksa okulumu donduram bu durumda:)
29 nisanda sınava girerken önlisans mezunu olmam lazım sadece ondan sonra lisans mezunu olsamda sorun olmaz tek dersmi bırakam yoksa okulumu donduram bu durumda:)
Zaten okulunu dondurma diye tek ders bırak dedim ya, tek dersinde olsa 3 dersinde olsa mezun olamamış oluyosun sonuçta neden okulunu dondurmak istiyosun ki bırak tek dersini tek ders sınavı olur muhtemelen girmessin o sınavada olur biter sonra tek bi dersle ugraşmış olursun yoksa okulunu dondurursan sonra bide işe gircem dersen okulundan olursun hem iş hem okul zor yürür.