- Konu Sahibi akillibidikk
bu sen okul öncesinde 5. yılıma başlıyorum ama daha önce otizlim kaynaştırma öğrencim hiç olmadı.. üstelik bu öğrencim hemde aile dostumuzun oğlu ben hem aileyi incitmeden hemde öğrencime faydam dokunacak şekilde kaynaştırma eğitimi yapacağım haftada kaç gün gelecek planı nasıl olacak henüz netliğe kavuşmadı ram dan gelecek raporu bekliyoruz ama ben bir an önce kendi bu konuda bilgilendirmek istiyorum özelliklede özel eğitime giden öğrenciler normal anasınıflarında veya anaokullarında öğretmenlerle sıkıntı yaşayabiliyor veliler tarafında öğrenciler istenmeye biliyor bunun gibi bir sürü sorun çıkıyor ve çok üzülüyorum magdur olan ailelere o yüzden bu konuda kendimi gleiştirmek tam donanımlı hale getirmek direk okula veya isme gelen öğretmen olmak istiyorum bu işin benim mesleğimde artı bir ücreti yok ama aldıgım haz bana yetiyor ....
özellikle özel eğitime giden öğrencileri olan velilerden ve otizimli çocugu olan velilerden fikirlerini rahatsız oldukları ve özellikle olmasını istedikleri durumları benimle paylaşırsa çok sevinirim
özellikle özel eğitime giden öğrencileri olan velilerden ve otizimli çocugu olan velilerden fikirlerini rahatsız oldukları ve özellikle olmasını istedikleri durumları benimle paylaşırsa çok sevinirim