- 21 Temmuz 2020
- 178
- 180
- 30
- Konu Sahibi Germanteacher
Herkese merhabalar ben özel okulda çalışıyorum. Haftanın beş günü gidiyorum ve uzaktan eğitim yapıyoruz. 8. Sınıflarımız ve 12. Sınıflarımız okulda yüz yüze eğitimdeler. Bu zor dönemde güzel bi sistem kurduk derslerimiz güzel gidiyor. Her sinifa bilgisayar koyuldu. Örnek vereyim 10a sınıfına gireceksek o sınıfa giriliyo. Ortak bilgisayarlar yani. Benim yabanci dil oldugu icin materyallerim cok fazla o yuzden bos bi sinif vardi ayarladim kendime orda kendi bilgisayarimdan ders veriyorum. Benim asıl derdim okulda önlem alıyoruz diye üç beş yere dezenfektan koyuldu. Onun haricinde önlem alındığını hiç bi şekilde düşünmüyorum. Bu dönem için ekstra tuvaletler falan temizlenmesi gerekiyor ama yapılmıyor. Şimdi bi öğretmen arkadaşımız uçakla düğüne gidiyor. Gidebilir özel hayat tabi. Ama döndüğünde bi önlem aldınız mı diye sordum. Maalesef ki hiç bi önlem yok. Biz yüz yüze eğitimde veriyoruz okulda öğrenciler var daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda endişeli biriyim. Şimdide giriş çıkışlarda parmak okutma sisteminde parmak okutacakmışız. Bu dönemde bu olur mu hocam dedim. Elini dezenfekte edip parmak basabilirsin deniliyo. Bu konuda endişeli biri olarak hiç bi şekilde okula gitmek istemiyorum. Artık bu hastalık konusunda kendi halimize bırakılmış durumdayız. Dikkat edenlerle etmeyenler olarak maalesef ki bi aradayız. Bu da benim derdim. Napıcagimi bilmiyorum