Hayır etkinlik değil diş çürüklerine karşı yapılan bir uygulama.Birinci sınıflarda uygulanıyormuş.etkinlik mi bu ?
Yani ben de tam olarak bilmiyorum. Dişlerin üzerine uygulanacak bir şey...Ne ola ki o?
Uygulama isteğe bağlı her veliye gönderilmiş. İsteyen onaylamayabilirmiş ama ben ne olduğunu tam olarak anlayamadığım için kararsız kaldım.Florür zararlı bir madde çoğu kimyasal gibi, doğada masum bi kimyasal da yok.
Ama diş macununda da florür var sonuçta.
Formla onaylatma durumunun sebebi ne peki? Yani öğretmen istese direk bu uygulamayı yapacağız der mecbur yaptırır. Neden form yollamış.
Yani ben de tam olarak bilmiyorum. Dişlerin üzerine uygulanacak bir şey...
Sanırım öyle nette para tuzağı olduğunu söyleyenler var. İlk önce okullarda ücretsiz yapılacak daha sonra tekrarı için diş kliniğine gidildiğinde ücret istenecek muhtemelen.Bunun yenilenmesi gerekiyor yıl içinde 2 kere diye biliyorum.
Uygulama isteğe bağlı her veliye gönderilmiş. İsteyen onaylamayabilirmiş ama ben ne olduğunu tam olarak anlayamadığım için kararsız kaldım.
Biraz ani oldu o nedenle diş hekimiyle görüşme imkanım olmadı formun yarın teslim edilmesi gerekiyor .diş hekimine sorsanz bunu direk bence ona göre onay verirsiniz yda vermezsiniz
Oğlumun süt dişlerinde çürük var zaten bu çürüğün ilerlemesini engelleyecek bir şeymiş ama dediğiniz gibi etkisi tam kanıtlanmamış.Yaptırınca %100 diş çürümeyecek garantisi var mı? Sanmam.
Çocukları denek olarak kullanmak gibi birşey. Etkisi kanıtlanamamış birşeyi çocuklarda uygulamak.
Ben şaibeli bir durum diye yaptırmazdım. Biz de yaptırmadık, çürüyen çürür, bence diş sağlığına dikkat etmeyi öğret yeterli..
Sanırım öyle nette para tuzağı olduğunu söyleyenler var. İlk önce okullarda ücretsiz yapılacak daha sonra tekrarı için diş kliniğine gidildiğinde ücret istenecek muhtemelen.
Hayır Ankara. Doktorunuz önerdi mi yani?Antalya da mı yaşıyorsunuz. Bizede geldi aynı form. Hemen yolda yapıldı bu yılda yapılacak. Bizim Dr yaptırın dedi
Uygulamanın adı florürlü vernik uygulaması dişin üzerine yapılacakmış jel tarzı bir şey galiba.