Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
okulda yapılması klay olan geri dönüşüm fikirlerinizzz lütfennn
slm arkadaşlar kızımın her hafta okulda geri dönüşümden yapması gereken ödevi süs oyuncak abajur vs.. vs.. için fikirlerinize ıhtıyacımız varrr yanlız kesinlikle geri dönüşüm olucak bız bır kac tane yaptık ama aklıma artık fıkırler gelmıyorr sızlerınden yardımınızı ve fıkırlerınızı beklıyorumm lütfen arkadaslar kızımın ödevii için fikirrrrrlerinizzzz ((((
en klasik şeyler olarak, konserve kutusu iple sarılıp süslenip masaüstü kalemliği yapılabilir.
yumurta kutusundan horoz olabilir (google ararsanız çıkıyor detay için)
çoraptan kukla olabilir.
gazete kağıtlarından kolye yapabilirsiniz. (1 cmlik şeritler halinde kesip onları rulo yapın, ve yapıştırın, ama ortasında ipin gececeği boşluk kalmalı, yani kagıtları rulo yaparak bir nevi boncuk oluşturacaksınız)
ayakkabı kutusunu kaplayıp içine bölümler yapıp bunu takı kutusu haline getirebilirsiniz, mesela tuvalet kagıdı veya kagıt havlunun içindeki karton rulo, bileziklerin takılacagı kısmı olusturabilir, bir sungerde delikler acıp yuzuk yerleri oluşturuluk, eski elek, süzgec vs den bi kesit alınıp küpe takılacak yeri yapılabilir, fakat düzgün planlanmazsa bunları oturtmak sabitlemek vs problem olabilir.
askılı bluz varsa giyilmeyen, onun altını dikebilirsiniz, yani etek kısmını kapatın, elde sıkıca dikseniz yeter, askılar da sapı oluyor, bir de süsleyin. alın size çanta, yalnız, eger bunu yapacaksanız dikkat edin, bluz normal dururken tabanı dikmeyin, oyle dikerseniz askılar sap görevi görecek yine ama düzgün olmayacak. askıların üst üste gelmesi gerek.
sağlam bi çanta olmaz ama ödevi geçiştirmeye yeter diye düşünüyorum. Ben normalde bunu makina dikişi ve astar da kullanarak yapıyorum baya iyi oluyor