- 18 Mayıs 2013
- 5.193
- 9.263
-
- Konu Sahibi _MedceziR_
Evet yavaş yavaş o algı oluştu insanlarda. Ülkenin yarısını diğer yarısına düşman etti. Artık onun birşey yapmasına gerek yok yandaşlar kesecek cezayı ileride.
Bir de kendinden olmayan herkesi chp ye bağlamaya başladı.
Hitler hortladı sanki. Taktikler aynı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teştişe geleceklerdi eli kulağındaydı ama en son gittikleri okulda tamamladık okul teştişlerini,ilden hepimiz çağrılıyoruz demişler.Soruşturmalara yetişemiyorlarmış ilden çağrılıyorlarmış.Sebebi belli oldu.
Bu nasıl bir korkudur ?? Merak etmeyin yav siyaset yapmadan da ağzımıza adınızı almadan,17 sayısıyla Aralık ayını bir araya getirmeden(ki onu da kaldırırsınız müfredattan bu korkuyla :) ,ayakkabı kutusu demeden de çocuklara Atatürk sevgisini öyle bir aşılıyoruz ki biz...
kendi adıma sana teşekkür ediyorum Chelzy, malesef Atatürk düşmanı o kadar öğretmen var ki, üstelik bir çoğuda kadın, insan dumur oluyor
senin gibi öğretmenlerin çoğalmasını dilerim
kendi adıma sana teşekkür ediyorum Chelzy, malesef Atatürk düşmanı o kadar öğretmen var ki, üstelik bir çoğuda kadın, insan dumur oluyor
senin gibi öğretmenlerin çoğalmasını dilerim
Asıl ben teşekür ederim sözlerin için chess.Dediğin gibi sayıları fazlasıyla var bu tarz öğretmenlerin ama biz internetin olmadıgı zamanlarda şundan 20 sene önce vhs kasetlerde Sarı Zeybek'i izleyip küçücük yaşımızda hüngür hüngür ağlamış çocuklarız;yine her 10 Kasımda saygı duruşunda siren sesine gözyaşı gökmüş çocuklarız.O sevgi tomurcukken içimizdeydi bizim.Şimdiki çocukların gelecekte de bizler gibi içlerinde Atatürk sevgisi olması dileğiyle.