- 30 Nisan 2022
- 634
- 1.113
- 43
- 34
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Yorumum bu konu için zaten.. bu meslek olarak değil ,hiç kimse herkese eşit davranmıyor hayatta..Bu konuyla ilgili değil ama öğrenci ayıran, bazı öğrencileri isteyen bazılarını istemeyen öğretmenler çok fazla. Kimse beni öğretmenlerin her öğrencisine eşit davrandığına inandıramaz
Yani bilemiyorumSiz şikayet konularını okula gidip dinleyin belki çocuğun bir derdi var, psikolojik destekle de çözersiniz. Ya da sadece çok yaramazdır o da olabilir yani bu yaşlarda çok normal
Hayır ama görüşmeyi düşünüyorumPedagogla görüştünüz mü hiç peki ?
Özel okulda niye şikayet etsinler ki para kaynağıydınız siz.Yani bilemiyorum
Geçen seneki okulunda böyle değildi, orda hiç şikayet almadık mesela
Anlayamıyorum
Kızınız iyiniyetli olabilir ama sigara içiyorsa bunu öğretmeni farkedebilir öğrencinin.O kişilerle samimiyet kurmasin.Herseyi de öğretmenine anlatmasin.İtici bulur sevmezler.11 yaşında kızım var, ilkokul 1. Sınıfı devlette okudu ve çok şikayet aldık. Sonra özel okula yazdırdık. Orda bu kadar değildi yani durum daha iyiydi
Bu sene özel okulun fiyatları çok arttığı için ve büyüdüğü için devlete yazdırdık. Okula başlamadan öncede bol bol konuştuk
İlk olarak başka bir sınıftaydı, sonra başka bir sınıfı istedi orda arkadaşları olduğu için, o sınıfa geçti
Bugün bana okuldan çıkınca sınıfta arkadaşları sigara mı ne içmiş onu öğretmenine anlatmış ve arkadaşları kızmış böyle şeylet anlattı ama telefonda olduğu için tam anlayamadım
Sonra öğretmenini aradım, bugün olanlar önemli değil ama kızınız sınıfa geldiğinden beri 1 haftadır hem arkadaşlarından hem velilerden şikayet var dedi. Bende madem şikayet var bana bunu neden söylemediniz dedim kendi aramızda halletmek istedik dedi
Gerçekten artık şikayet duymaktan bıktım, kızımı dinleyince o haklı geliyor ama ya gerçekten sorun varsa
Daha okul açılalı 1 ay oldu
İlkokul 1. Sınıfta derste öğretmenini dinlememe, baskın karakter vs dendiKaç okul değiştirmişsiniz, çocuğun da dengesi bozulur.
Nedir genel olarak şikayet sebepleri?
11 yaşındaki kızınız ortaokuldadır herhalde. Tek bir öğretmen yok ki Sınıf rehber öğretmeni mi size bunları söyleyen? Diğer öğretmenleri ile de görüşün..11 yaşında kızım var, ilkokul 1. Sınıfı devlette okudu ve çok şikayet aldık. Sonra özel okula yazdırdık. Orda bu kadar değildi yani durum daha iyiydi
Bu sene özel okulun fiyatları çok arttığı için ve büyüdüğü için devlete yazdırdık. Okula başlamadan öncede bol bol konuştuk
İlk olarak başka bir sınıftaydı, sonra başka bir sınıfı istedi orda arkadaşları olduğu için, o sınıfa geçti
Bugün bana okuldan çıkınca sınıfta arkadaşları sigara mı ne içmiş onu öğretmenine anlatmış ve arkadaşları kızmış böyle şeylet anlattı ama telefonda olduğu için tam anlayamadım
Sonra öğretmenini aradım, bugün olanlar önemli değil ama kızınız sınıfa geldiğinden beri 1 haftadır hem arkadaşlarından hem velilerden şikayet var dedi. Bende madem şikayet var bana bunu neden söylemediniz dedim kendi aramızda halletmek istedik dedi
Gerçekten artık şikayet duymaktan bıktım, kızımı dinleyince o haklı geliyor ama ya gerçekten sorun varsa
Daha okul açılalı 1 ay oldu
Hayır aksine çok sık hayır derim her istediğini yapmamKızınıza hayır demekte zorlanıyor musunuz?
Zaten söylememiş kızım anlattı, onun söylemediği çıkmış ama bir erkek küfür etmiş onu söylemiş öğretmeneKızınız iyiniyetli olabilir ama sigara içiyorsa bunu öğretmeni farkedebilir öğrencinin.O kişilerle samimiyet kurmasin.Herseyi de öğretmenine anlatmasin.İtici bulur sevmezler.
Eden ediyor merak etmeyinÖzel okulda niye şikayet etsinler ki para kaynağıydınız siz.
Her gittiği yerde şikayet varsa öğretmenin kızıma takması olamaz konu. Şikayet içerikleri tam olarak nedir? Pedagog ne diyor çocuğa kaç senedir sorun var götürmüşsünüzdür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?