• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okula gidenlere diyet önerileri

FindikKabugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
140
2
68
İstanbul
Merhaba hanımlar ben lise 3 öğrencisiyim yaklaşık 10 kilo fazlam var. Bunları vermek istiyorum ama sabah 7'de evden çıkıp 4'te geliyorum arada çok uzun zaman dilimi var. Bu arada neler yiyebilirim? Birde dersane vs. olduğu için spora da gidemiyorum tek başına diyetle halletmeye çalışacağım, yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba hanımlar ben lise 3 öğrencisiyim yaklaşık 10 kilo fazlam var. Bunları vermek istiyorum ama sabah 7'de evden çıkıp 4'te geliyorum arada çok uzun zaman dilimi var. Bu arada neler yiyebilirim? Birde dersane vs. olduğu için spora da gidemiyorum tek başına diyetle halletmeye çalışacağım, yardımcı olursanız çok sevinirim

kahvaltını güzel yap peynir ekmek domates yumurta süt tüket ama tereyağını reçeli falan alma kesinlikle.ara öğünde yanına alacağın 3-4cevizi tüketebilirsin.öğle yemeğinde ev yemeği yemeye çalış ama yağlı köftelerden nuggetlardan sandviçlerden bahsetmiyorum.ara öğünde yine ceviz-badem ya da meyve yiyebilirsin.akşam yemeğinde de annenin yardımcı olması lazım yağsız tavuk, sebze yemeği tüketmeye çalış.tüm bunları yaparken basit şeker-hamur işi-kızartma-tatlı kesinlikle tüketme.özellikle şekerli besinlerin azıcığından zarar gelmez falan diye düşünme bunları sıfıra indirmen lazım.yoğurt ye yemeklerin yanında.bol yeşil çay iç.suyu 2.5litrenin altına düşürme.okula derssaneye yürüyerek git.ve zaman bulduğunda da yürüyüşlere çık yarım saat de olsa sana mutlaka faydalı olacaktır.ama evdekilerden mutlaka yardım almalısın eve giren yiyecekler konusunda sana destek olmalılar.protein ağırlıklı beslenmeye özen göster seni tok tutacaktır.gün içinde kilon kadar gram protein almalısın.

Son düzenleme:
Back