Okula geldiğim halde tam gün yok yazılmışım

Sizin okulunuzun belki 2 gunde tam devamsizliga geciyor olabilir. Okullar gun sayisina kendi karar veriyor bildigim kadar. O nedenle sorun isterseniz aciklama yaparlar. Bizde durum bu sekilde cunku. Gunu biz belirlemistik diye hatirliyorum yanlista olmasin

birde soyle bir sey olmustu okula gec kaldigim icin bana kizip cop toplatti sonra baya kizdi (mudur yardimcimiz) o yok yazmis olabilirmi

Kuzum konularını okudum şöyle de, okul ile problemlerin büyük. Aşamamışsın bir türlü. Kibarca müdür yarıdmcısına gidip tam gün devamsız göründüğünü sınıf defterine yanlış işlenmiş olabileceğini yalnızca ilk derse geç kaldığını belirt. Gerekirse diğer hocalarıma ve arkadaşlarıma sorabilirsiniz hocam de. Kalmış bir ay şunun şurasında devamsızlık da yapmamaya gayret et demiyorum devamsızlık yapma...

Kuzum konularını okudum şöyle de, okul ile problemlerin büyük. Aşamamışsın bir türlü. Kibarca müdür yarıdmcısına gidip tam gün devamsız göründüğünü sınıf defterine yanlış işlenmiş olabileceğini yalnızca ilk derse geç kaldığını belirt. Gerekirse diğer hocalarıma ve arkadaşlarıma sorabilirsiniz hocam de. Kalmış bir ay şunun şurasında devamsızlık da yapmamaya gayret et demiyorum devamsızlık yapma...
tesekkur ederim okul istemedigim bir okul oldugu icin yine de deniycem sagolun bu arada konular nereden okunuyor

Eklentiler

• 7C26FC55-9BB6-4459-BAAC-045D987A618B.webp
    7C26FC55-9BB6-4459-BAAC-045D987A618B.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 40
Back
X