- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
tesekkur ederim aslinda biraz gec kalmistim ilk ogretmenimde tam yetistin dedi gecirmedi hangisi yok yazmis anlamadimMüdür yardimcina gideceksin o gün senin okulda olduğunu gören öğretmenin varsa onunla da konus. Müdür yardımcısı duruma göre siler. Sanırım ilk yollamayı alan öğretmen yanlış almış diğerleri de onun aynısını geçirmiş. Olmadı velin izin dilekçesi yazsın özürlü devamsızlıktan sayılır belge alma hakkini kaybetmemiş olursun ama düzeltilmeyecek bir şey değil.
Eğer ilk dersten yok yazilmadiysan yarım gün yok yazilirsin tam gün değil.tesekkur ederim aslinda biraz gec kalmistim ilk ogretmenimde tam yetistin dedi gecirmedi hangisi yok yazmis anlamadim
ama e okulda tam gun yaziyorduEğer ilk dersten yok yazilmadiysan yarım gün yok yazilirsin tam gün değil.
siler mi ki ben dilekce olmadan silmez diye biliyorum bir de bizim mudur yardimcimiz cok kati bana israr etseydin diyebilirderslerde olduğuna dair öğretmenlerini müdür yardımcısına götür silinir bir şey yok onda.
Takdir ya da teşekkür belgesi alma durumun var mı.
Açıklamış arkadaş. İşte eğer ilk derste yok yazıldıysan ve diğer derslerde varsan olsa olsa yarım gün yok yazılırsın. Gidip düzelttirebilirsin sorun olmaz.ama e okulda tam gun yaziyordu
Sen önce bir sınıf defterine bak kim seni yok yazmış. Kaçıncı ders yok yazilmissin. Üstünden zaman geçmeden onogretmeninle konuş birlikte gidin müdür yardımcısına.siler mi ki ben dilekce olmadan silmez diye biliyorum bir de bizim mudur yardimcimiz cok kati bana israr etseydin diyebilir
hayirTakdir ya da teşekkür belgesi alma durumun var mı.
var aynen onu yapabilirim adam biraz kati ogrencilere fazla inanmiyor.Tesekkur ederim :)Okulda güvenlik kamerası varsa o gün okulda olduğunuzu ispatlayabilirsiniz.
tamam oyle yapicam tesekkur ederimSen önce bir sınıf defterine bak kim seni yok yazmış. Kaçıncı ders yok yazilmissin. Üstünden zaman geçmeden onogretmeninle konuş birlikte gidin müdür yardımcısına.
silinir, bu kimsenin kendi kafasına verebileceği karar değil canım istedi silmiycem diye bir şey yok.ille dilekçe isterse de ne var onda 3 satır yazı alt tarafı yazarsın.alt tarafı yanlış yoklama yani nükleer füze denemesini yanlış girmedi sonuçtasiler mi ki ben dilekce olmadan silmez diye biliyorum bir de bizim mudur yardimcimiz cok kati bana israr etseydin diyebilir
2 kere varSimdi soyle bir durum var sistemde eger gec geldigin gunler varsa sistem 5. Gec geliste o gunu tam gun yok yazar. Daha once gec gelmelerinde yok yazilmamissindir muhtemelen bu gec gelmeyle 5 gunu doldurmussundur sistem otomatik tam gun devamsizlik eklemistir gune.
ama ablacim eger 10 gun olursa bu sefer şutlanirim okuldan kaldim ben 1 senssil
silinir, bu kimsenin kendi kafasına verebileceği karar değil canım istedi silmiycem diye bir şey yok.ille dilekçe isterse de ne var onda 3 satır yazı alt tarafı yazarsın.alt tarafı yanlış yoklama yani nükleer füze denemesini yanlış girmedi sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?