- 31 Temmuz 2014
- 39
- 8
- 28
- Konu Sahibi gullbeesekerr
-
Bence okulunuzun bitmesini bekleyin herşey zamanında güzel sonra yerini pişmanlığa bırakmasın
Tabi işin inanç boyutu sizi ilgilendirir ama şöyle düşünün üniversite hayatını yaşıyamıycaksınız en basiti bir konsere bile gitmek sorun olabilir hadi bunları da geçtim en zor yanı da daha gencecik bir yaş da hem evin hem okulun sorumluluğunu almak zorbir iş.insan okuldan geldiğinde yorgun oluyor genelde yemek bile yapmak istemiyorsun tek başınayken bulaşıklar yığılsa bile aman salla diyebilirsin ama evliyken bu sorumluluklarını yerine getirmezsen huzurunuz bozulur.Her açıdan zor yani bence hayatının tadını çıkar insan hayatında kaç kere genç oluyor ki diğerleri zamanı gelince zaten olucakIlk baslarda oyle dusunuyorduk ama gunah olmasi biraz rahatsiz edici oluyor
Tabi işin inanç boyutu sizi ilgilendirir ama şöyle düşünün üniversite hayatını yaşıyamıycaksınız en basiti bir konsere bile gitmek sorun olabilir hadi bunları da geçtim en zor yanı da daha gencecik bir yaş da hem evin hem okulun sorumluluğunu almak zorbir iş.insan okuldan geldiğinde yorgun oluyor genelde yemek bile yapmak istemiyorsun tek başınayken bulaşıklar yığılsa bile aman salla diyebilirsin ama evliyken bu sorumluluklarını yerine getirmezsen huzurunuz bozulur.Her açıdan zor yani bence hayatının tadını çıkar insan hayatında kaç kere genç oluyor ki diğerleri zamanı gelince zaten olucak
günah olan ne ??
madem günah neden yaşıyorsunuz o zaman ?
okulla evlilik yürür ama o sana kalmış bir durum. şuan ben ve 2 arkadaşm daha hem evli hem okuyolar hemde biri hamile.
ha zor mu çok zor ! bir evin ve eşin sorumluluğunu alıyorsun ve ekstra okul...
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun :)tavsiyeniz için tesekkür ederim :) evet zor olcak gibi gözüküyor evlenirsem
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun :)
yorum için tesekkur ederim :) günah neden yaşıyorsunuz derken ne dediginizi pek anlayamadım !? Zorluk konusunda haklı olabilirsiniz
Hesaplar uymuyo cnm pisman olursun. Hem 2çlsuz napcak nasl gecinecek.. ben oklu bıraktm simdi uğras oku didin zor valla canım çıkıo bi de çocuk.. babanneyi anası sanıo nerdeyse... hepsine yetmeye çlsmak zoorrr be güzelim yasın gençç
günah olduğu için evlenmek istiyoruz dedin ya onun için diyorum. ben anlamadım asıl günah olan ne ? sevgilin olması mı ?
günah diye evlenilirmi arkadaşım? ne bu acele ? günahtan bu kadar korkuyorsan ilişkini bitirirsin yada sınırlar içinde görüşürsün. evlilik çocuk oyuncağımı.evet sevgilim olması sonuçta aramızda nikah yok ve böyle devam etmemiz günah diye düşünüyorum
Hem okuyup,hem çalışmak,hem de evle ilgilenmek zorundasınız yalnız ikinizde.
Bu yaşta böyle büyük sorumluluklar alabileceğinize inanıyor musunuz ?
Ayrıca ileride pişmanlıklar yaşayabilirsiniz erken karar verdiğiniz için.İyi düşünün taşının derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?