Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Okul sorunsalı bölümü mü bırakmalı miyim?
- Konu Sahibi Sema222
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
Belli oluyor gerçekten.Okumak çok istiyorum
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
öyle değil.gayet ciddi eğitim veriliyor.kendini geliştiren ve tasarım yapabilen ustalar ciddi paralar kazanıyorlar türkiyede.çünkü değerli takı ihracatımız fazla.ama konu sahibinde o azmi göremedim ben orası ayrıİsmek kursu gibi bölüm. Sanki 50+ teyzeler toplanıp takı yapıyormuş gibi.
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
uzaktan eğitim utanılacak bir şey mi?pesss bir yaşına daha girdim şu k.k da daha neler duyacağım5 buçuk haftadir canlı derslere girmedim kesin sınıfta mı kalırım? Acaba ? Uzaktan eğitim yapamıyorum utanıyorum
- 23 Ağustos 2012
- 49.893
- 1
- 231.535
- 798
Okumak çok istiyorum
Oku o zaman konu sahibesi seni kim tutuyor ?? Okumak istiyorsun madem neden okulu bıraksam mı diye konu açıyorsun?
Okumak istiyorsan çalışıcaksın bu kadar. Bölümün gayet güzel, kendini geliştirmek için el çizimini geliştir önce. Çizim kursuna git veya otur Youtube'dan çizim nasıl yapılır videoları var izle öğren.
Çalışmak istemiyorsun, derse girmiyorsun, becerim yok diye mızmızlanıyorsun senin neren okumak istiyor zaten burayı kimse anlayamadı her yerin bahane
Bu bölümü bırakıp ne yapıcaksın, bu kafayla nereyi kazanmayı düşünüyorsun tam olarak??
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
kaldırım mühendisliği bölümü olabilir.adı da mühendisle bitiyor bak çok havalıııııOku o zaman konu sahibesi seni kim tutuyor ?? Okumak istiyorsun madem neden okulu bıraksam mı diye konu açıyorsun?
Okumak istiyorsan çalışıcaksın bu kadar. Bölümün gayet güzel, kendini geliştirmek için el çizimini geliştir önce. Çizim kursuna git veya otur Youtube'dan çizim nasıl yapılır videoları var izle öğren.
Çalışmak istemiyorsun, derse girmiyorsun, becerim yok diye mızmızlanıyorsun senin neren okumak istiyor zaten burayı kimse anlayamadı her yerin bahane
Bu bölümü bırakıp ne yapıcaksın, bu kafayla nereyi kazanmayı düşünüyorsun tam olarak??
- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
Yok canım niye kalasın?5 buçuk haftadir canlı derslere girmedim kesin sınıfta mı kalırım? Acaba ? Uzaktan eğitim yapamıyorum utanıyorum
Yoruluyorsundur da sen whatsappa bakıyormuşsun sonuçtaWhatsaap grubuna bakıyorum çok bıraksam bölümü ya barajı gecemezsem
Emeğinin karşılığını alırsın içini ferah tut
Bu işi yapmak için diploma şartı bile yok. Bunlar biraz laf olsun torba dolsun. Üniv sanatsal görünsün diye açılan bölümler. Zanaat olarak bile size kattığı bir şey yok .Var çok mu kötü güzel değil mi bölüm?
Yahu bu ülkede en prestijli meslekler bile işsiz. Siz bu bölümü bitirince ne olacağını sanıyorsunuz ?
- 25 Haziran 2016
- 7.119
- 12.492
- 248
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
Yaşamak için yaşayan okumak için okuyan bir haliniz var. Hatta bu konuyu da açmak için açmış gibisinizWhatsaap grubuna bakıyorum çok bıraksam bölümü ya barajı gecemezsem
- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.952
- 158
- 39
- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
- 83
- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
Prensesin barajı geçmek gibi bir sorunu olmasa kesin seçerBu bolumu birakip ne sececeksiniz, molekuler biyoloji ve genetik mi?
- 21 Temmuz 2011
- 442
- 1.512
- 313
Bu işin okulunu okumadım ama eğitimini aldım. Resmen ateş beni çağırıyor desem yeridir. Şu anda başka yoğunluklar nedeniyle ara vermek durumunda kaldım ama en kısa zamanda dönmek tek amacım. Evet beceri önemli ama bir yere kadar. Ben de çok yaratıcı ya da becerikli değilim ama o tezgahın verdiği dinginliği hiç bir psikolog vermedi bana. Bu bir aşk işi, sabır işi. Tehlikeli olduğu da doğru, dikkatli olmak gerekir. Ama şunu söyleyebilirim ki, belki zengin etmez ama sebat eder kendinizi geliştirirseniz para kazanabileceğiniz çok güzel bir zanaat. Bildiğim kadarıyla üniversiteler pek de iyi değil bu konuda eğer devam edecekseniz atölyelere katılmanızı öneririm. Çırak olmadan usta olunmaz. Eğer Ankara'da iseniz, özelden yazarsanız bu işin ehli bir ustayı öneririm size. Kurs alırsınız. Eğer ki bırakacaksanız da tercihinizi kendi özellik ve beklentilerinizin farkında olarak yapın. Hayat çok kısa, verimli zamanlarınızı verimli değerlendirin.
- 28 Kasım 2010
- 41.687
- 138.146
- 798
Bence tıp olmalı hele ki baraj sorunu varsa garantiPrensesin barajı geçmek gibi bir sorunu olmasa kesin seçer
İlk yıl bitmiş zaten şimdi tekrar yks hazırlanmak yerine dgs ye falan hazırlan geçiş yapabileceğin bir bölüm varsa. Daha sonra tekrar yks ye hazırlanırsın. Online derste utanılacak ne var? Bende online derse giriyorum ama kimseden utanmam o insanların benden hiçbir farkı yok.