• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okul öncesi ve ales

shadow

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
172
0
116
Sivas
merhaba kızlar :3:
ben okul öncesi öğretmenliği öğrencisiyim 3 bitti çok şükür seneye mezun olacağim .
2014 kpss ye hazırlanıyorum ve 2014 de kısmet olursa ilkbahar döneminde sınava girmeyi düşünüyorum.:14:
alacağım puan iki yıl geçerli olacağı için yine kısmetse atandıktan sonra yüksek lisans yapmayı düşünüyorum bununla alakalı size birkaç sorum var ;
1.okul öncesinde yüksek lisans yapmak doğru mu (aynı bölümde)? çünkü bu alanda pek fazla yoğunluk yok eleman açığı var die biliyorum hocalarımız kendi alanımızda yükselmemizin daha faydalı olacağini söylüyor sizce de öyle mi?
2.ALES de hangi testleri çözeceğim alanım eşit ağırlık ve en az kaç puan almam gerek?
şimdiden okuyan ve yardımcı olan herkese teşekkür ederim ...:16:

merhaba kızlar :3:
ben okul öncesi öğretmenliği öğrencisiyim 3 bitti çok şükür seneye mezun olacağim .
2014 kpss ye hazırlanıyorum ve 2014 de kısmet olursa ilkbahar döneminde sınava girmeyi düşünüyorum.:14:
alacağım puan iki yıl geçerli olacağı için yine kısmetse atandıktan sonra yüksek lisans yapmayı düşünüyorum bununla alakalı size birkaç sorum var ;
1.okul öncesinde yüksek lisans yapmak doğru mu (aynı bölümde)? çünkü bu alanda pek fazla yoğunluk yok eleman açığı var die biliyorum hocalarımız kendi alanımızda yükselmemizin daha faydalı olacağini söylüyor sizce de öyle mi?
2.ALES de hangi testleri çözeceğim alanım eşit ağırlık ve en az kaç puan almam gerek?
şimdiden okuyan ve yardımcı olan herkese teşekkür ederim ...:16:

merhaba

puanlar her okula göre değişiyor .baraj 55 zaten ama 65 ve üstü alsan iyi olur diye düşünüyorum.

tatlm çok teşekkür edrim sağ ol :D
inş alırm o kdar bakalm çalışıyor saylırım :9:

ben en son yapılana girdim kazandım canım 3 sene geçerli puan zaten yakında ewlenicem kısmetse gittiğim ilde yapıcam masterı:)darısı başına

Back