• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okul öncesi öğretmenlik

ayferal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
6
0
86
Bingöl
selam arkadaşlar büro yönetimi ve sekreterlik ön lisans mezunuyum. ama ben hayalimdeki iş olan anaokulu öğretmenliği yapmak istiyorum. usta öğretici belgesi almak gerekiyormuş. dışardan fark dersleri alıp kız meslek lisesi diplomasına geçiş yapabilir miyim? bu arada ben düz lise mezunuyum. lütfen yardım edin ben nerelere müracat etmeliyim?

benimde çok fazla bilgim yok ama oğlumun öğretmeni kız meslek lisesinde açılan bir kursa katıldım 9 ayda belge aldım demişti böylece okul açmış hem sahibi hem müdürüydü ve öğretmenlikte yapıyordu sanırım kız meslek lisesine gidip konuşmalısın ve bir kurs açılırsa diye sıkı takipte olmalısın

Canim öncelikle Kiz Mesle Liselerinde Belirli Bir ücret Karsiliğinda Hizlandirilmiş Kurslar Veriliyor 1 Senelik Diğer Lise Diploman Gecersiz Sayiliyor Bu Kursu Tamamladiktan Sonra Sen Kizmeslek Lisesi çocuk Gelişimi Mezunu Oluyorsun.. Bu Birinci Adimdi.. Ikincinsi Il Milli Müdürlüklerde Her Sene Okul öncesi Seminerler Oluyor Bunun Tarihleri Ilden Ile Değişiyor Orta Eğitim Aliyorsun Sinav Oluyorsun Aldiğin Puana Göre Sözleşmeli Yani Ek Derse Bağli Olarak Milli Eğitim Seni Bir Anasinifina Atiyor Bu Hersene Yenileniyor. üçüncü Basamak Modüler Eğitimini Tamamladiktan Sonra össye Girip Ister Aöfden Okulöncesi öğretmenliği Istersen Ve Yüksek Puan Alirsan örgün Eğitimi Kazanirsan Sende Bir Anasinifi çğretmeni Olabilirsin Aklina Takilan Birs Ey Olursa Yardimci Olmak Isterim Basarilar şimdiden...

Canim öncelikle Kiz Mesle Liselerinde Belirli Bir ücret Karsiliğinda Hizlandirilmiş Kurslar Veriliyor 1 Senelik Diğer Lise Diploman Gecersiz Sayiliyor Bu Kursu Tamamladiktan Sonra Sen Kizmeslek Lisesi çocuk Gelişimi Mezunu Oluyorsun.. Bu Birinci Adimdi.. Ikincinsi Il Milli Müdürlüklerde Her Sene Okul öncesi Seminerler Oluyor Bunun Tarihleri Ilden Ile Değişiyor Orta Eğitim Aliyorsun Sinav Oluyorsun Aldiğin Puana Göre Sözleşmeli Yani Ek Derse Bağli Olarak Milli Eğitim Seni Bir Anasinifina Atiyor Bu Hersene Yenileniyor. üçüncü Basamak Modüler Eğitimini Tamamladiktan Sonra össye Girip Ister Aöfden Okulöncesi öğretmenliği Istersen Ve Yüksek Puan Alirsan örgün Eğitimi Kazanirsan Sende Bir Anasinifi çğretmeni Olabilirsin Aklina Takilan Birs Ey Olursa Yardimci Olmak Isterim Basarilar şimdiden...

merhaba düz lise mezunuyum.. kız meslek lisesinden fark derleri alıp okul oncesi egitim bolumunden lıse mezunu olsam ogretmenlık yapabılırmıyım.. yada ne yapmam lazım..

ben de düz lise çıkışlıyım, üni. okuduğumdan alan derslerini alıp ,kızmeslek çocuk gelişimi mezunu olamıyoruz

tek alternatifimiz, özel bir okulda çocuk gelişimi bölümüne yüzde elli burslu girmek,
2.dönem yatay geçişle devlet okuluna geçilebiliyor
ilk dönem özelde burslu okumak için 3milyar cepte olmalı,

40 bilemedın 45te emekli edilmeliyız ama nerdeeee:1: bastonla gırcez sınıfa..

40 bilemedın 45te emekli edilmeliyız ama nerdeeee:1: bastonla gırcez sınıfa..

milletvekili bile yıpranıyor ama biz okul öncecilerin ne haddine yıpranmak.
aslında öğretmenlerin.

düşünün altında arabası var o kadar yıpranıyor biz öğretmenler kimiz ki?:26:

valla hi dışarıdan çook kolay gözüküyor ama hiç de ölee değil.. seviyorum ben şimdilik ama ileriki yaşlarda çekilecek bir meslek değil bence onu da düşünek gerek diyorum...artları olduğu kadar eksileri de varr..

Back