okul öncesi öğretmenliği

tahinlikurabiye

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
42
0
6
Sakarya
merhaba arkadaşlar :) okul öncesi öğretmenliği sakarya üniversitesini kazandım bu sene. fakat istanbulda okumayı çok istiyordum olmadı. yatay geçiş yapmayı düşünüyorum inşallah. 1.sınıf dersleri nasıldır yüksek bir ortalama yapmak çok zor mudur? üstelik öğretmen lisesi mezunuyum bu benim için bir avantaj diye düşünüyorum. yardımlarınızı bekliyorum :):2:

hayır değil gelen çok arkadaşımız oldu önemli olan kendini derslere vermen.
öğretmen lisesi mezunu olman artı olmayabilir sana bağlı tamamen.

Ben de 3.sınıfta Kocatepe den Anadolu üniversitesine yatay geçiş yaptım.İlk sene başvurdum ama bizim üniversitenin harf notu sistemi farklıydı biraz maduriyet yaşadım.
İlk sene dersler alandan ziyade genel kültür dersleri oluyor.Giriş niteliğinde yani.Derslere iyi asıldığın takdirde ben gibi harf notu adına sıkıntı da yaşamazsan rahatlıkla geçiş yapabilirsin.Herşey gönlünce olsun.

merhaba arkadaslar ben beden egitimi ogretmenlıgı okuyorum ve okul oncesi cocuklara yaptirabilcegimiz bir programa oyun ve turevlerıne ıhtıyacım var yardımcı olabılır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…