Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Okul Öncesi Çocukları Koleje Göndermek

ecedsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
91
976
35
3 yaşını yeni bitirdi çocuğum arkadaşlarla gorustugumde koleje göndermek istediklerini duydum tabii bende isterim ama çokta paralı eğitim almasını istemem kuzumun bu yönde düşünüyorum,tavsiye edilmediğini de duydum çocuklar için.Siz ne düşünüyorsunuz.Hangi fiyatlarda gonderiyorsunuz.Neler yapiyorsunuz??Gelecekle ilgili cocuklariniz icin planlariniz, tavsiyeleriniz nelerdir?Bu arada İstanbul da oturuyorum.

Mesela hangi okulu dusunuyorsunuz. ben istanbul da degilim ama Kreşe baslatacagim şehirdeki begendiğim tüm okulların web sitelerine sosyal medya hesaplarına baktım. Günlük yemek mönüsü dahil servis güzergahları, kiyafetleri, ders programı okul ücreti vs. yaziyordu. siz de bakabilirsiniz.

Açıkçası mektebim falan var burada ama dediğim gibi çok pahalı bir yerden ziyade orta halli bir krese gondericem.imkanlari ne herkes ne düşünüyor merak ediyorum.sizin cocuklariniz hangi şartlarda neler alıyor nasıl eğitiliyor kreste bunu merak ediyorum.mesela burada baktığım aylık 130 TL aliyorlarmis yarım güne e yemek vs.diger etkinliklerini bilmiyorum..sizde yorumlarinizi bildirirseniz sevinirim

Daha Kreşe vermedim 27 aylık, zaten su an vermem de mümkün değil yaşadığımız yerde kreş yok. en yakını 40 dakika mesafede ona da vermek istemiyorum uzak diye şimdilik annem kayinvalidem halalari dönüşümlü olarak bakiyorlar.ben ilerisi için düşünup bakmistim.

Siz de okullarin internet sitelerinden fiyat servis yemek ders programı gibi genel konulara bakabilirsiniz. ama sosyal medya hesaplarında detaylar daha iyi ortaya çıkıyor. ben oturup fotoğrafları, nereye gittiklerini okula kimler gelmiş veli profillerine falan bakıyorum. yoksa her kurum vizyon ve misyonunu mükemmele yakın şekilde yazip internete koyuyor da gerçek hali sosyal medya hesaplarindan çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…