Cocugumu bu sene anaokuluna baslattim okul ilk acilirken kayitlar tam belli değildi bir iki kere okulu arayip sormustum bilgi iicin. Neyse okullar acildi 9-2 saatleri arasinda gidecekken 9-12 oldu pandemi dolayisiyla tamam dedik. Yemek dahildi anlastigimiz ücrete yemek iptal oldu. Bende telefonla aradim ayni ucretimi verecegiz diye müdür evet dedi ama saatlee azaldi yemekte yok dedim. Neyse aradan bir ay gecti sonra iste okul ara tatile girdi ve pandemi dolayısiyila once okula yasak geldi okulu aradim hocam.kasim ayinda bir hafta geldi okula odeme nasil olacak bu yani.... Bugun de bakalinlik anaokulunj tekrar acti okula gittim dedim kadin beni gorur gormez her gun arayan veli dedi. Sok oldum ne hergun araması dedim. Her gun aramasanizDa sık ariyosunuz dedi mudur .sinir oldum oyle bsy yok aradigim sayilidir. hocam okula gonderemeyexegiz pandemi dolayisiyla sayilar arrti biliyosunjz vakalar dedim. Tamam dedi dilekce imzala dedi ama pandemi durumu duzelirse ben gonderecegim dedim zaten zorunlu degil sizin ki 4 yas dedi ukala ukala. Sinirlerimiz bozuldu cocuk desen okula gidemedigi icin uzgun o uzuldukce ben daha cok uziluyorum. Mudurle ters olduk yani okulun onunde dezenfekte vardi onu almislardi iceri uyarmıştim guzel bi dille yok yagmur yagdi iceri aldik dedi tm dedim ertesi gun hava gunesli yine yok dezenfekte ordan bi sinir oldu iyice bana ben hakliyken. Cunku telefonla ogretmeni ariyoruz icerden cocugu yolluyor kapiya elimizi deznfetke etmemiz gerekiyor tabi herkes değiyor telefona. Simdi pandemi donemi gecse bu mudur almazmi okula cocugumu zorunlu degil ya hani 4 yas. Tavrı sizce normal mi ben bir sey soramayacak miyim devlet okulu bu.