Okul müdüründen oruç tutmayan hamile öğretmenlere tehdit ve baskı

bundan bir kaç gün önce oğluş hastalandı hastaneye gittik.. kapalı bir kızcağız su içiyordu ve onu içerken görünce otomatik olarak çevreye baktım.. hayır bakışları görseniz kızı uyuşturucu kaçırırken yakaladılar falan sanırsınız :KK53: şu oruç konusunda yapılan baskı keşke taciz, tecavüz, yolsuzluk konularında da yapılsa.. manyak bir ülke olurduk herhalde..
İçerse içsin suyunu,neden çevreye baktınız?Demek ki yadırgadınız,etrafta oruçlu insanlar vardır diye.:KK53:.Aynı şeyi siz de yapmışsınız.:süslü:

İçerse içsin suyunu,neden çevreye baktınız?Demek ki yadırgadınız,etrafta oruçlu insanlar vardır diye.:KK53:.Aynı şeyi siz de yapmışsınız.:süslü:

hayır, cıkcık lamaya kim başlayacak diye baktım ki bakar bakmaz da başladılar zaten deynep.. beni buradan vuramazsın eğer standart yurdum insan tepkilerini verecek olsam eleştirmem kimseyi endişelenme.. sizlerin tepkilerini verdiğim gün öldüğüm gün olur deynepcik :)

bu konuda kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok zorla orucmu tutacak insanlar baskaları istiyor diye ..hamileymis ustelik gerci olmasa bile ne degisecek

hayır, cıkcık lamaya kim başlayacak diye baktım ki bakar bakmaz da başladılar zaten deynep.. beni buradan vuramazsın eğer standart yurdum insan tepkilerini verecek olsam eleştirmem kimseyi endişelenme.. sizlerin tepkilerini verdiğim gün öldüğüm gün olur deynepcik :)
Benim nasıl bir tepki vereceğimi nereden biliyorsun,önyargı konusunda üstünüze yok.Ben kaç kere tutmayan kişiyi ayıplayanı ,uyarmış kişiyim.

evimin yanındakı okul hakkında haber cıkmıss ahaha şok. Herkes kendınden sorumlu slak mı ne. atsınlar okuldan. yazık gunah bıde ıscıyı ısten cıkarma gucune bak. yazık !! oruc tutsunlar dıye tutturdun sevap kazandında ıscıyı haksız yere cıkarnca da mı sevap ???

Peki bu adam yapti diyelim neden sendikasi vurgulanip tum sendika uyelerine mal ediliyor?

Ben olaya objektif baktim hanimefendi ama siz bakamiyorsunuz?

Hic bir okulda calistiniz mi? Evet okullarda boyle bir tutum var diyebiliyor musunuz?

Eger boyle bir tutum olsa elestirirdim emin olun.

Kusura bakmayin ama A partililerin benim basortulu bacima saldirdilar edebiyatiyla B partililerin benim oruc tutmayan bacima saldirdilar edebiyati bana cok itici geliyor.

Simdi zamaninda basortululere laf atanlar oldu diye bunu isitip isitip one surulmesi ve uzerinden madur edebiyati yapilmasi ne kadar itici degil mi? Iste bu durumda kusura bakmayin ama ayni seyin laciverti. Her ramazan oruc tutmayana saldirildi edebiyati.

Ben habere inanmadim. Siz inanmakta ozgursunuz.
Haber, oruç tutmayan hamile öğretmen.Haberin sonu meğerse müdür de iktidar yanlısı Eğitim Birsen'in üyesi,oğlu da AKP gençlik kolları başkanı.Maksat belli.

Ramazan aylarinda eskiden , orucunu tutan tutmayana bu kadar baski yapmazdi. Ayni sekilde tutmayan da tutana saygisizlik yapmazdi.

Ben oruc tutmuyorum ama oruc tutanin yaninda da azami dikkat ederim ama dikkat etmeyenler de olabilir. Bu gayet dogal. Bu sicak gunlerde yemek tamam belki de, su icmemek gercekten kasabilir.

Hamile olsun , olmasin oruc tutanlarin tutmayanlardan da boyle bi sey beklenmesi olacak is degil.

Oruc kisinin kendi istedigi dogrultusunda gerceklestirdigi dini bir vecibedir. Bu durumda baskasina baski yapmasi Allah katinda ne kadar kabul edilebilir bir davranistir . Iste orasi tartisilir.

arkadaşlar konu mobbing, ramazanda olduğu için mobbing böyle ortaya çıkmış yılın diğer aylarıda başka türlü çıkıyor mobbing haberleri
bu ve benzeri insanlar sadece ramazanda değil her zaman zorbadır bence, dinle alakası olmayan konularda da yani, dinle alakası yok yani, dini savunmaya geçmek manasız kimsenin dine bişey dediği yok çünkü

Bu adam kendini Allah'tan ustun mu tutuyor? Allah vermis izni o ne hakla ustune laf edebilir? Var boyle cok dindar gecinen tanidiklarim. Velev ki hamile degil yine karisma hakki yok.
Muhafazakar bi aileden geliyorum. Ortaokulda adetliyken oruç tutmuyordum gizli sakli bir seyler yerken gordu diye erkek öğretmenim yüzüme bakıp kafasını iki yana sallayarak tüh demişti. Hala o bakışını beni küçük düşürmesini unutmuyorum

Herkes işine baksa böyle olmayacak aslında. Senin görevin ne orada? Din adamlığı mı, fetva vermek mi, yoksa okulu yönetmek mi?

???
Baska hangi ayda cosacakti? Ramazanda oruc tutuluyor. Baska bir ayda boyle haber cikar mi? Cok abes olmus
Cümlemi anlayıp yorum yapsanız iyi olurmuş. Ramazanda coşuyor derken, ramazanda bu tarz ayrımcılık kokan davranışlar da, iftiralar da coşuyor demek istedim. Eminim ki bi çoğu da iftiradır. Özellikle öğrenci öğretmeni hakkında çok kolay iftira atabilir, defalarca örneğini görmüşümdür.

Cümlemi anlayıp yorum yapsanız iyi olurmuş. Ramazanda coşuyor derken, ramazanda bu tarz ayrımcılık kokan davranışlar da, iftiralar da coşuyor demek istedim. Eminim ki bi çoğu da iftiradır. Özellikle öğrenci öğretmeni hakkında çok kolay iftira atabilir, defalarca örneğini görmüşümdür.
Yok valla hic öyle yazmamissiniz

Back