Bitmeyecek her gecen gun daha da cogalacaklar bosuna mu caliyorlar sorulari bosuna mi kadrolasiyorlar.? Hep ayni kafa malesef gitgide de artacak.he ny de sandılar sadece orda aynı sırada oturabilirler çünkü
bi bitmedi bunlar ya, ya işlem yapılmaz ya başka okula müdür olarak atanır!!
sen böyle anlatınca benim de bir lise anım geldi aklıma dansmarue :) özendim ben de paylaşcam bana neBir ergenlik anımı anlatmak istedim :))) Lisede okuldan kaçmıştım bigün. Hafif makyaj yapmışım bi kız arkadaşımla. Başka bi kız arkadaşın okuduğu liseye gidip onu alıcaz ordan taksim yapıcaz plan bu :) taksimde de fal baktırcaz :)
Diğer kız arkadaşın okuduğu lisenin önünde müdür yardımcısı kesti yolumuzu. Televoledeki mankenlere mi özeniyosunuz. Onlar gibi o.... Mu olucaksınız demişti. Odasına götürüp annelerimizi aramıştı. :)
Annem duyunca kadın kadr kızmadı be. Olur öyle arada bi dahakine haber ver dedi :) ama iyi korkmuştum. Şimdiki aklım olaydımo kadını süründürürdüm. Ama o hakaretleri anneme bile söyleyememiştim o zaman
sen böyle anlatınca benim de bir lise anım geldi aklıma dansmarue :) özendim ben de paylaşcam bana ne
lise zamanı okulumdan bir erkek arkadaşım vardı. okul çıkışı okulun karşısındaki dönercide oturuyoduk. erkek arkadaşım bir şeyler anlatıyor, konuşuyoruz. o da anlatırken gayri ihtiyari elini benim sandalyemin arka kısmına atmış. sarılmıyor bile - ki sarılsa ne olacak- neyse... müdür yardımcımız geldi. biz farkında değiliz ezan okunuormuş o sıra. ezan okunurken bari yapmayın terbiyesizler, ahlaksızlar, aileniz görse utanır falan demişti. ben şok.