• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okul konusunda bana fikir verebilir misiniz?

chilekciko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
852
478
103
İçimi nereye döksem bilemedim :( 2010 yılında dgs ile Marmara Üni ni kazandım. Kazanmaz olsaydım diorum :( 2 yıllık ile 4 yıllık arasında 1 sene ara verdiğim için devlet burs yurt geri ödemeli kredi hiç bi imkan sağlamıyor.. ailemden de destk almıyorum :( çalışsam bile parttime oda ne özel yurda nede yemeğime yetmiyor..gecen sene okula 1 dönem gitmeyip para biriktirdim yurt için ama bu seferde devam zorunluluğu olan dersimden kaldım hiç bi özel kuruluştan da burs alamadım o kadar basvurularım bos döndü ne yapmalıyım :'(

durumun zormuş allah kolaylık versin ama ben yılma derim ister 3 sene olsun ister 5 bi şekilde bitir okulunu pişman olmazsın. bnmde arkadaslarım var ailesinden uzakta yaşayan harcamalarında kısıolar özel ders veriyolar bunun gibi seyler işte. Ne okuosun marmarada ? Birde kyk dan kredi de mi cıkmıyor sana o biraz rahatlatırdı seni:S ben alıyorum sonradan ödemesi var ama dar zamanda ilaç gibi oluyor

Son düzenleme:
Back