Gerçekten miYatırılan para geri verilmez diye biliyorum.
Onlarda tam bilmiyor umarım alabilirimYani belki bi yolu vardır. Siz iyisimi yetkili birine danışın...
Evet uzaktan eğitimuzaktan eğitim misiniz
Evet o yüzden daha önce olup olmadığını sordum ama hiç olmadıysa yine olmaz diye düşünüyorum ve yoksa evet iptal edicem.Doğu şehrindeyim şu an ortalık bu kadar karışıkken başka bir ile falan gitmeyi göze alamam malesefFinal sınavları eğer o şehirde belirli sayının üstünde öğrenci varsa o şehirde de yapılıyor diye biliyorum. He yoksa da çevre illerden birinde illaki vardır. Bu yüzden gerçekten okulu iptal edecek misiniz? Ben paranızı alır mısınız bilmiyorum ama bankaya yatırdıysanız eğer alamazsınız diye tahmin ediyorum.
Evet o yüzden daha önce olup olmadığını sordum ama hiç olmadıysa yine olmaz diye düşünüyorum ve yoksa evet iptal edicem.Doğu şehrindeyim şu an ortalık bu kadar karışıkken başka bir ile falan gitmeyi göze alamam malesef
Pek ihtimal vermiyorum açıkçası önceden falan olmamış sınav burda inş paramı geri alabilirim yoksa da dondurucam mecbur.Bu sene tayinmiz çıkar dönersek daha rahat olurdu ama olmazsa da yapıcak başka bişey yok artık.İyi dilerkleriniz içinde teşekkür ederimDoğu'da olduğunuzu bilmiyordum. O zaman işiniz zor yani şanslıysanız belki sizinle beraber bir sürü kişi kayıt yaptırmıştır ve bu sene bulunduğunuz şehirde de sınav yapılır. He değilse bence de iptal etmek ya da dondurmak sizin tercihiniz bu gayet doğru bir karar olur. Bu arada Allah yardımcınız olsun inşallah kötü olaylar yaşamadan kurtulursunuz.
Merhaba hanımlar.Ben 2. ünv için kayıt yapmıştım.Sayfasında bulunduğum yerde sınav yapılıyor görünüyordu.Parayı yatırdım ama kesin kayıt yapmadan okulu arayıp teyit etmek istedim ve malesef bulunduğum şehirde sınav yokmuş.Daha doğrusu final zamanı belli oluyormuş yoğunluğa göre ama benim bulunduğum şehirde geçen senelerde olmamış.Bende riske atmak istemedim kaydımı iptal etmeye karar verdim ve sordum bana faxla dilekçe gönderin dediler ama kurulla görüşülüp öyle karar verilecekmiş.Bu arada kesin kayıt tarihi bu cuma son.Paramı geri vermeme ihtimalleri olur mu acaba ve dilekçeye ne yazmalıyım?Okumaktan vazgeçtip iptal istiyorum mu desem yoksa şehrimde sınav merkezi mi yok desem?
VaGeçtim mi desem bunu mu söylesem sizce?Böyle deyince bana, daha belli değil,sınav zamanı belki olabilir de derlerse?bulunduğun yerde sınav açılmıyor olması
haklı gerekçe olacağından
paranın iadesi mümkün olacaktır
Yarına kadar yapmam gerek başka fikri olan?Merhaba hanımlar.Ben 2. ünv için kayıt yapmıştım.Sayfasında bulunduğum yerde sınav yapılıyor görünüyordu.Parayı yatırdım ama kesin kayıt yapmadan okulu arayıp teyit etmek istedim ve malesef bulunduğum şehirde sınav yokmuş.Daha doğrusu final zamanı belli oluyormuş yoğunluğa göre ama benim bulunduğum şehirde geçen senelerde olmamış.Bende riske atmak istemedim kaydımı iptal etmeye karar verdim ve sordum bana faxla dilekçe gönderin dediler ama kurulla görüşülüp öyle karar verilecekmiş.Bu arada kesin kayıt tarihi bu cuma son.Paramı geri vermeme ihtimalleri olur mu acaba ve dilekçeye ne yazmalıyım?Okumaktan vazgeçtip iptal istiyorum mu desem yoksa şehrimde sınav merkezi mi yok desem?
Yaptırılan para ben de geri verilmez diye biliyorum,sizin ilde yapılmıyorsa en yakın çevre ilde yapılır.Merhaba hanımlar.Ben 2. ünv için kayıt yapmıştım.Sayfasında bulunduğum yerde sınav yapılıyor görünüyordu.Parayı yatırdım ama kesin kayıt yapmadan okulu arayıp teyit etmek istedim ve malesef bulunduğum şehirde sınav yokmuş.Daha doğrusu final zamanı belli oluyormuş yoğunluğa göre ama benim bulunduğum şehirde geçen senelerde olmamış.Bende riske atmak istemedim kaydımı iptal etmeye karar verdim ve sordum bana faxla dilekçe gönderin dediler ama kurulla görüşülüp öyle karar verilecekmiş.Bu arada kesin kayıt tarihi bu cuma son.Paramı geri vermeme ihtimalleri olur mu acaba ve dilekçeye ne yazmalıyım?Okumaktan vazgeçtip iptal istiyorum mu desem yoksa şehrimde sınav merkezi mi yok desem?
VaGeçtim mi desem bunu mu söylesem sizce?Böyle deyince bana, daha belli değil,sınav zamanı belki olabilir de derlerse?
Sınav açılırsa elbette girmek istiyorum ama final zamanı belli oluyormuş çünkü vizeler netten yapılıyor.O zamana kadar beklersem zaten iptal olmaz artık.Şimdi kesin kaydımı tamamlamadım daha.Bu sene tayin çıkarsa seneye başlarım böyle daha iyi olur benim için.şimdi eğer sınav açılırsa sen girmek istiyormusun
yoksa buna bağlı değilmi
sen zaten vazgeçtin mi
önemli olan bu
Sınav açılırsa elbette girmek istiyorum ama final zamanı belli oluyormuş çünkü vizeler netten yapılıyor.O zamana kadar beklersem zaten iptal olmaz artık.Şimdi kesin kaydımı tamamlamadım daha.Bu sene tayin çıkarsa seneye başlarım böyle daha iyi olur benim için.
Onlarda net bilmiyor sanırım telefona çıkan herkes başka bir şey söylüyor.En iyisi sizin dediğiniz gibi yapayım.Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.o zaman aynen bu sebebi ileri süreceksin
benim farklı bir yerde sınava girme imkanım yok
sizde net konuşmuyorsunuz
olurda sınav açılmaz ise
benim cayma süremde geçecek
bunu göze alamadığım için iptal ettirmek istiyorum dersin
ancak bana sınavın açılacağı garantisini yada eğer açılmaz ise iptalim mümkün olacağı gartantisini verebilrseniz
ben bu sene bu okula gitmek istiyorum
dersin
top u onlara at
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?