- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 34
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
Merhaba..
Eylülde okullar açılacak malum
Özel okul kazandım. Çok mutluyum ama bi yandan tedirginim
Maddi yönden bi sıkıntım yok çok şükür ama ben öyle şıkır şıkır giyinp süslenip gezen biri değilim ne bileyim göstermem hiç gösterişi sevmem
Bunu takıntı da yapmam
Ama arkadaşlarım etrafında herkes havalı olur biraz aş kendini falan diyolar
ben bunu takıntı yapmam da yinede biraz tedirginim cunku içine kapanık utangacım böyle seyler daha da gericek beni
ama sonucta bende özel okulda okuyacagım ben böyle olduguma göre herkes böyle olabilir
ilk gün için cok tedirginim
gercekten düşününce karnım agrıyor. evet belki bu kadar takılacak birşey değil ama özel diye cok burnu havada tipler olur mu hep aklıma soktular
sırf bunun için sadece arkadaş sıkıntım olmasın diye kampüsteki kyk yurduna basvurdum evde kalacakken
o da çıkarsa..
oda arkadaslarm uyumlu ılımlı olsun sınıf arkadaslarım iyi insanlar olsun cok istiyorum
ama sonucta herkes ilk defa o gün oraya gelecek yalnız kalmam herhalde
Eylülde okullar açılacak malum
Özel okul kazandım. Çok mutluyum ama bi yandan tedirginim
Maddi yönden bi sıkıntım yok çok şükür ama ben öyle şıkır şıkır giyinp süslenip gezen biri değilim ne bileyim göstermem hiç gösterişi sevmem
Bunu takıntı da yapmam
Ama arkadaşlarım etrafında herkes havalı olur biraz aş kendini falan diyolar
ben bunu takıntı yapmam da yinede biraz tedirginim cunku içine kapanık utangacım böyle seyler daha da gericek beni
ama sonucta bende özel okulda okuyacagım ben böyle olduguma göre herkes böyle olabilir
ilk gün için cok tedirginim
gercekten düşününce karnım agrıyor. evet belki bu kadar takılacak birşey değil ama özel diye cok burnu havada tipler olur mu hep aklıma soktular
sırf bunun için sadece arkadaş sıkıntım olmasın diye kampüsteki kyk yurduna basvurdum evde kalacakken
o da çıkarsa..
oda arkadaslarm uyumlu ılımlı olsun sınıf arkadaslarım iyi insanlar olsun cok istiyorum
ama sonucta herkes ilk defa o gün oraya gelecek yalnız kalmam herhalde