Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşalr günümüzde okadar yardıma muhtaç insan varki bende babasız çoçuk yetiştiriyorum şükürler olsun çalışıyorum ama yinede 5 giden kızıma çok destek olamıyorum o yüzden sizlerden okul gereçleri bekliyorum çanta kalem gibi ilgilenenlere teşekkür ederim a.s.a.s.
merhaba arkadaşalr günümüzde okadar yardıma muhtaç insan varki bende babasız çoçuk yetiştiriyorum şükürler olsun çalışıyorum ama yinede 5 giden kızıma çok destek olamıyorum o yüzden sizlerden okul gereçleri bekliyorum çanta kalem gibi ilgilenenlere teşekkür ederim a.s.a.s.