okul döneminde nasil kopya cekerdiniz/cekiyorsunuz???

kopya kağıdımı sınav kağıdımın altına koyardım. kağıdı yavaş yavaş kaydırıp bakardım. hocayı bırak yanımda oturan kişi bile anlamazdı

Ben pek çekmezdim ama iki üç kere çekmiştim yöntemi söyleyeyim sınıfın duvarları gri renkti duvar kenarında oturdum hep arada duvara kopya yazardım ne uzaktan ne yakından hiç bir hoca göremezdi :) :)

Kalem kutu ne güne duruyor yahu ! Küçük küçük not kağıtlarım vardı onlara bir sürü şey yazardım mini minnacık sonra onları kalem kutumun içine koyardım. Hoca geldiğinde kalem kutuyu kapatırdım gittiğinde tekrar açardım Önümüzdeki hafta sınavlarım başlıyor ya bu şekilde çekicem kopyayı yada okul eteğimin altına sokucam açıp bakıcam napayım Ya da burada yazılan müthiş fikirleri kullanırım

ben hala lise öğrencisi olduğum için kopyasız sınava girmiyoruz sıraya yazıyoruz kalem kutu koyuyoruz üstüne avcuma felan yazıyorum etek giyersek yapışkan kağıda yazıp eteğin arasına koyuyoruz,küçük notları kalem kutunun içine tıkıştırıyoruz bi şekilde bakıyoruz yani

Konu beni senelerrr oncesine goturdugu icin cok sevimli geldi
En son orta okul yillarimda kopya cekmistim.. Ama nasil kopya cekmek.. Tam hayta yillarimdi.. Kimseye kotu ornek olmak istemem, o yuzden lutfen bunlari okulda denemeyiniz Yontemlerim:
1. Sira arkadasimla kagitlari degistirirdik.. o bildigi sorulari yanitlardi, ben bildigim sorulari yanitlardim..
2. Cantama kitabi acik sekilde koyardim ve cantanin fermuari da acik olurdu..
3. etegimin altina, kilotlu corabimin ustune giydigim sortun icine notlari ignelerdim/ yapistirirdim. Etegimi katladigim anda notlar gorunurdu.

simdilik aklima bunlar geldi. ama hic elime falan yazmamisimdir notlari.

haaa kalem kutusunu da unutmamak gerekirrr kalem kutusunun ici not doluydu ehumm 5 dkda bir icinden silgi cikarmak isterkeennnnn....

bosuna demiyorlar kotu kararlar, anlatilmaya deger anilar birakiyor diye ((= Lise, universite hayatimda hic kopya cekmedim. cok siradandi hersey orta okul yillarim unutulmaz ama

Ayy ne günlerdi.. sıraya duvarlara yazmayı saymıyorum.. Kopya eğlencedir yaaa
1. eteğimin iç tarafına iğnelerdim,çoraba yapıştırmazdım.

2. o zamanlar kapaklı klasör vardı.. klasörün iç taraflarına yazardım.. sıranın altında durur az bir hareketle açıp okur hemen kapatırdım..iyi olurdu.

3. uçlu kalemle tırnaklarıma anahtar kelimeleri yazardım, o da çok iyi olurdu,silinmesin diye dikkat etmek lazım,işin bitince parmağınla silersin gider..

kizlar süper fikirleriniz var

benim yarin sinavim var ve dogru dürüst calismadim. bende yapiskan kagidin üzerine yazip kopya cekmeyi düsünüyorum

o ögretmende biraz zor ama denicem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…