okul döneminde nasil kopya cekerdiniz/cekiyorsunuz???

kopya kağıdımı sınav kağıdımın altına koyardım. kağıdı yavaş yavaş kaydırıp bakardım. hocayı bırak yanımda oturan kişi bile anlamazdı :KK9:

Ben pek çekmezdim ama iki üç kere çekmiştim yöntemi söyleyeyim sınıfın duvarları gri renkti duvar kenarında oturdum hep arada duvara kopya yazardım ne uzaktan ne yakından hiç bir hoca göremezdi :) :)

Kalem kutu ne güne duruyor yahu ! :KK52: Küçük küçük not kağıtlarım vardı onlara bir sürü şey yazardım mini minnacık sonra onları kalem kutumun içine koyardım. Hoca geldiğinde kalem kutuyu kapatırdım gittiğinde tekrar açardım :KK52: Önümüzdeki hafta sınavlarım başlıyor ya bu şekilde çekicem kopyayı yada okul eteğimin altına sokucam açıp bakıcam napayım :KK53: Ya da burada yazılan müthiş fikirleri kullanırım :KK9:

ben hala lise öğrencisi olduğum için kopyasız sınava girmiyoruz sıraya yazıyoruz kalem kutu koyuyoruz üstüne :KK70: avcuma felan yazıyorum etek giyersek yapışkan kağıda yazıp eteğin arasına koyuyoruz,küçük notları kalem kutunun içine tıkıştırıyoruz bi şekilde bakıyoruz yani :KK70:

Konu beni senelerrr oncesine goturdugu icin cok sevimli geldi :KK1:
En son orta okul yillarimda kopya cekmistim.. Ama nasil kopya cekmek.. Tam hayta yillarimdi.. Kimseye kotu ornek olmak istemem, o yuzden lutfen bunlari okulda denemeyiniz :KK1: Yontemlerim:
1. Sira arkadasimla kagitlari degistirirdik.. o bildigi sorulari yanitlardi, ben bildigim sorulari yanitlardim..
2. Cantama kitabi acik sekilde koyardim ve cantanin fermuari da acik olurdu.. :KK24:
3. etegimin altina, kilotlu corabimin ustune giydigim sortun icine notlari ignelerdim/ yapistirirdim. Etegimi katladigim anda notlar gorunurdu. :KK35:

simdilik aklima bunlar geldi. ama hic elime falan yazmamisimdir notlari.

haaa kalem kutusunu da unutmamak gerekirrr :KK70: kalem kutusunun ici not doluydu :KK70: ehumm 5 dkda bir icinden silgi cikarmak isterkeennnnn.... :KK37:

:emir_bebek:

bosuna demiyorlar kotu kararlar, anlatilmaya deger anilar birakiyor diye ((= Lise, universite hayatimda hic kopya cekmedim. cok siradandi hersey :KK70: orta okul yillarim unutulmaz ama :KK1:

Ayy ne günlerdi.. :KK55: sıraya duvarlara yazmayı saymıyorum.. Kopya eğlencedir yaaa :KK9: :KK53:
1. eteğimin iç tarafına iğnelerdim,çoraba yapıştırmazdım. :KK1:

2. o zamanlar kapaklı klasör vardı.. klasörün iç taraflarına yazardım.. sıranın altında durur az bir hareketle açıp okur hemen kapatırdım..iyi olurdu. :KK1:

3. uçlu kalemle tırnaklarıma anahtar kelimeleri yazardım, o da çok iyi olurdu,silinmesin diye dikkat etmek lazım,işin bitince parmağınla silersin gider.. :KK1:

kizlar süper fikirleriniz var :KK52:

benim yarin sinavim var ve dogru dürüst calismadim. bende yapiskan kagidin üzerine yazip kopya cekmeyi düsünüyorum :KK1:

o ögretmende biraz zor ama denicem artik :KK9:

X