okul döneminde nasil kopya cekerdiniz/cekiyorsunuz???

prensess05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
8.282
6
merhaba kizlar,

herkes kopya cekmistir illa ki sinavlarda.

size sormak istedigim nasil kopya cekerdiniz yakalanmamak icin?

ben sordum ben basliyim önce.

ben defterimin üzerine otururdum sira arkadasim defterden bakip kagidina yazardi bende ondan yazardim :KK34:

simdi sira sizde hadiyim bakalim :KK1:

cwpları ayakabımın altına raptiyeyle çiwilerdim :KK1: ayağımı da dizimin üzerine alırdım kimse çakmazdı :KK1:

merhaba kizlar,

herkes kopya cekmistir illa ki sinavlarda.

size sormak istedigim nasil kopya cekerdiniz yakalanmamak icin?

ben sordum ben basliyim önce.

ben defterimin üzerine otururdum sira arkadasim defterden bakip kagidina yazardi bende ondan yazardim :KK34:

simdi sira sizde hadiyim bakalim :KK1:

ben lisede masamın üzerine küçük küçük yazardım sonra da üstüne doğru eğilir kollarımla kapatırdım sınav kağıdı geldiği gibi tek tek gecirir masayı da silerim işlem tamamlanırdı..:KK9:

$images.jpg

Kaplı silgiler :KK1: .. Bunların üzerindeki kabı ortaya alıyorum kapagını açıyorum sigi bölümünü kesip hazırladığım kopyaları sıkıstırıyorum. katlaya katlaya . içte çakmazlar he . eline al o silgisi olay biter :KK53:

Eki Görüntüle 446862

Kaplı silgiler :KK1: .. Bunların üzerindeki kabı ortaya alıyorum kapagını açıyorum sigi bölümünü kesip hazırladığım kopyaları sıkıstırıyorum. katlaya katlaya . içte çakmazlar he . eline al o silgisi olay biter :KK53:

:KK52::KK52::KK52: hhhhhhaaaarikaaa kuzu buuu :KK1: silgiyi ortadan kesiyormuyuz yoksa silgiyle kagidin arasina koyuyoruz kopyayi?

bitane daha söyliyim ozaman :KK31:

pantolon üzerine uzun üst (dizlere kadar yada popoyu kapatacak kadar)
kopyayi kücük kagitlara yazip toplu igne ile kazagin ic tarafina tutturun. kopya ya bakmak icin kazaginizi cevirin ögretmen geldiginde yine düzeltin :KK52: gercekten ise yariyor :KK1:

Faber Castell siyah silgiyi içten kare yada dikdörtgen bir biçimde kesiyorum.
Daha sonra dışındaki o kabı. Kap mı o? Her neyse. :KK70: Onu silgiyi kestiğim yerlerden kesiyorum tek bir uç hariç.
Açılıp kapanabiliyor yani. Kesildiği belli olmuyor.
Sonra kopyayı kare veya dikdörtgen şeklinde kestiğim silginin içine katlayarak yerleştiriyorum.
Sonrası meçhul. Kopyayı çekiyorum. Bir arkadaşım bu şekilde tarih sınavından 96 almıştı. :KK9:

bazı ıngılızce sınavlarda sozluk acık olurdu unıversıtedeyken , bızde fotokopıcıye gıder notları sozluk boyutunda kucultturup sozlugun ıcıne dıktırırdık :) eee sınavda bu sozluklerı kontrol ederlerdı tabııı caresı ıkı sozlukle gırmektı :) bırı cantada yerde dururken kontrol anında temız sozluk elımızde hocalara kontrol ettırır sonra el cabukluguyla kopyelı sozlugu cıkarırdık :)
Bundan harıc bu pembe mavı gıbı renklerde seffaf kutu gıbı dosyalar var ... onların ıcıne not koyup yan sıranıza o dosyayı koyuyorsunuz ustune de montunuzu yerlestırıyorsunuz sonra ara ara goz ucuyla bakıyorsunuz :) daha vardır ama aklıma gelırse yazarım :)

benim deri çantam vardı.ona yazardım çekerdim ordan bakarak.ama şimdi çekmiyom:KK17::KK17:

Faber Castell siyah silgiyi içten kare yada dikdörtgen bir biçimde kesiyorum.
Daha sonra dışındaki o kabı. Kap mı o? Her neyse. :KK70: Onu silgiyi kestiğim yerlerden kesiyorum tek bir uç hariç.
Açılıp kapanabiliyor yani. Kesildiği belli olmuyor.
Sonra kopyayı kare veya dikdörtgen şeklinde kestiğim silginin içine katlayarak yerleştiriyorum.
Sonrası meçhul. Kopyayı çekiyorum. Bir arkadaşım bu şekilde tarih sınavından 96 almıştı. :KK9:
bu kopya ya bayildim :KK52: hemen böyle bi silgi almaliyim :122:

bazı ıngılızce sınavlarda sozluk acık olurdu unıversıtedeyken , bızde fotokopıcıye gıder notları sozluk boyutunda kucultturup sozlugun ıcıne dıktırırdık :) eee sınavda bu sozluklerı kontrol ederlerdı tabııı caresı ıkı sozlukle gırmektı :) bırı cantada yerde dururken kontrol anında temız sozluk elımızde hocalara kontrol ettırır sonra el cabukluguyla kopyelı sozlugu cıkarırdık :)
Bundan harıc bu pembe mavı gıbı renklerde seffaf kutu gıbı dosyalar var ... onların ıcıne not koyup yan sıranıza o dosyayı koyuyorsunuz ustune de montunuzu yerlestırıyorsunuz sonra ara ara goz ucuyla bakıyorsunuz :) daha vardır ama aklıma gelırse yazarım :)
bunu bazi arkadaslarda yapardi cnm :KK1:

benim deri çantam vardı.ona yazardım çekerdim ordan bakarak.ama şimdi çekmiyom:KK17::KK17:

:KK52: tabi kuzu tabiii :KK1: :KK19:

X