Okul arkadaşlarım

istanbuljdjd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2019
7
3
25
Arkadaşlar çoğunluğu erkek olan bir bölümde okuyorum. Sürekli hakkımda dedikodu çıkıyor kime yardımcı olsam insaniyet namına hal hatır sorsam hemen davranışları değişiyor. Özellikle birisi kafaya takarsa bittin sürü halinde gezindikleri için artık o kişinin bütün arkadaşları seni tanıyor türlü seviyesizlikler vs vs. Şu an böyle yazınca çok önemsiz gibi ama ben bu insanları her gün görmek zorundayım ve artık davranışlarına katlanamıyorum. En son birisinin 'bana yürüyor' diye hakkımda konuştuğunu dalga geçtiğini duydum mesela ben onun adını bile bilmiyordum?!?

Klasik genç pipili davranışları. Şimdi bunlar ergenlikten henüz çıkmaya çalıştıkları için hormonlar beyinden daha hızlı çalışıyor. Yanlışlıkla koluna değsen gusül gerektirecek hale geliyorlar. Kızma onlara. Engel olamıyorlar dürtülerine. Genç pipililer ortalama beş altı yıl içinde insan içine çıkacak hale gelirler.

Önerecek bir şeyim yok. Görmezden gelin, kulaklarınızı tıkayın. Kişisel algılamayın sizinle ve davranışlarınızla ilgisi yok.

Hiç de klasik gençler değil bence. Çok tuhaf hiç mi kız arkadaşları yokmuş nerde yaşamışlar konuşmayı da mı bilmiyolar anlamadım. Çok kezbanca üstlerine alınmaları bence dalga geç.
Onun dışında eminim ki normal kızlar ve erkekler de vardır, kişileri iyi gözlemle böyle daha rahat insanlarla arkadaş ol bence.

Arkadaşlar çoğunluğu erkek olan bir bölümde okuyorum. Sürekli hakkımda dedikodu çıkıyor kime yardımcı olsam insaniyet namına hal hatır sorsam hemen davranışları değişiyor. Özellikle birisi kafaya takarsa bittin sürü halinde gezindikleri için artık o kişinin bütün arkadaşları seni tanıyor türlü seviyesizlikler vs vs. Şu an böyle yazınca çok önemsiz gibi ama ben bu insanları her gün görmek zorundayım ve artık davranışlarına katlanamıyorum. En son birisinin 'bana yürüyor' diye hakkımda konuştuğunu dalga geçtiğini duydum mesela ben onun adını bile bilmiyordum?!?
Mühendislik.mi.zuhahah oleyse biz.o yollardan.gectik.diyelim soyle.soyleyim kimseyle muhatap.olma anlattma kendinden.biseyley anlik.konus kisa kes selam.verene selam ver duyma.gorme ciddiye alma cool takil.gul.gec umursama dalgani gec birak egolarıyla kalsinlar 😁😅😂

Hiç de klasik gençler değil bence. Çok tuhaf hiç mi kız arkadaşları yokmuş nerde yaşamışlar konuşmayı da mı bilmiyolar anlamadım. Çok kezbanca üstlerine alınmaları bence dalga geç.
Onun dışında eminim ki normal kızlar ve erkekler de vardır, kişileri iyi gözlemle böyle daha rahat insanlarla arkadaş ol bence.
Evet bence de. Hiçbir şeyi gelip yüzüme söylemiyorlar sosyal medya hesaplarımı bulup işletmeye çalışıyorlar vs hiç normal değiller
Mühendislik.mi.zuhahah oleyse biz.o yollardan.gectik.diyelim soyle.soyleyim kimseyle muhatap.olma anlattma kendinden.biseyley anlik.konus kisa kes selam.verene selam ver duyma.gorme ciddiye alma cool takil.gul.gec umursama dalgani gec birak egolarıyla kalsinlar 😁😅😂
Kabus gibi ya. Çocuk gelip tam karşıma oturuyor bakıyorum mecbur ve gidip kız sürekli bana bakıyor bana yürüyor diye orada burada konuşuyormuş?!?!

Liseden yeni çıktıkları için muhtemelen ünide kızlar teklif ediyormuş şehir efsanesini gerçek sanıp her şeyi ona göre yorumluyor kazmalar 😒 Yapıcak bir şey dalganı geçip küçümseyeceksin muhabbeti falanda kes bir seneye kadar düzelirler 😄

Evet bence de. Hiçbir şeyi gelip yüzüme söylemiyorlar sosyal medya hesaplarımı bulup işletmeye çalışıyorlar vs hiç normal değiller
Kabus gibi ya. Çocuk gelip tam karşıma oturuyor bakıyorum mecbur ve gidip kız sürekli bana bakıyor bana yürüyor diye orada burada konuşuyormuş?!?!
Gerçekten baya çocuk bunlar ya terslesen de cilve yapıyor deme ihtimalleri bile olabilir 🤪🤪

mühendislik fakültesi diye bir gerçek var, ama sanırım sizin haberiniz yok :)

I istanbuljdjd
okulun kulüp imkanları nasıl? kendinize sınıfınızdan ayrı bir çevre edinmeye bakın, okul hayatınız zehir olmasın bu dallamalar yüzünden

onlar fantezilerini anlatıyor belliki, çok ayyuka çıktıysa baş edebilirim derseniz bel altı vurun, keserler seslerini.

Aranıza mesafe koyun o beylerde yaninizdan yürüyüp gitsin .

mühendislik fakültesi diye bir gerçek var, ama sanırım sizin haberiniz yok :)

I istanbuljdjd
okulun kulüp imkanları nasıl? kendinize sınıfınızdan ayrı bir çevre edinmeye bakın, okul hayatınız zehir olmasın bu dallamalar yüzünden

onlar fantezilerini anlatıyor belliki, çok ayyuka çıktıysa baş edebilirim derseniz bel altı vurun, keserler seslerini.
Ben bilmiyorum valla ama yine de bunu normalleştiriyor musunuz? Siz bilirsiniz.
Kendim müh. okumuyorum ama birlikte çalıştım ve mühendislik okuyan erkek arkadaşlarımız böyle değil. Ha Türkiye’ de ki anadolu tabela üniversitesi ortamlarını bilmiyorum ama normalse fenaymış

Ben bilmiyorum valla ama yine de bunu normalleştiriyor musunuz? Siz bilirsiniz.
Kendim müh. okumuyorum ama birlikte çalıştım ve mühendislik okuyan erkek arkadaşlarımız böyle değil. Ha Türkiye’ de ki anadolu tabela üniversitesi ortamlarını bilmiyorum ama normalse fenaymış

ben normalleştirmiyorum, ortada durum var bunu dile getiriyoruz. aaa aferin onlara ne güzel gibi bir anlam mı çıkardınız?

bakın isim vereyim,
itü, yıldız, istanbul
böyle bayaga bayaga köklü üniversitelerin 5 yıl öncesine kadar ortamlarını iyi biliyorum.
genel olarak durum bu.
hatta girin sözlüklere, forumlara, yığınla başlık görürsünüz bu durumla ilgili.
özellikle inşaat ve makine 🤦🏻‍♀️

eşim itü mezunu inşaat mühendisi, onun da yemini var, kızı mühendislik okumaya karar verirse yurtdışında okuyacak :)

Ayyyy teknik lisede okudum 500 erkek 60 kızdık okulda düşün. Seni anlayabiliyorum. O kadar abazalar ki nasılsın? Desen ‘aha verecek’ derler. Allah yardımcın olsun. Ama içlerinde mutlaka adam gibi adamlar vardır onları bulup onlarla takılmanı tavsiye ederim. Yalnız olduğunda hakkında türlü türlü seviyesiz şeyler duyarsın gene.

X