Lise Yorum ve Soruları Okul Alışverişi :)

cemre25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
1.681
18
118
Ankara
Okulların açılmasına az kaldı sempatiksalakcinni Alışverimizi yaparken de yardımlaşırız kaydirigubbakcemile5 .Kimler yaptı alışverişini ?

yok daha yapamadım canım :) çıkıcaz bu hafta annemle bi ara..hazır alışverişe götürmüşken okul alışverişinden kozmetiğide kaydırcam azcık sositososito

ya ben fermuarlı gömlek istiyorum bu sene.sıkıldım düğmelilerden.ama güzel bi model bulamamıştım geçen sene bakalım bu sene bulabilcem mi CADIARZU

kaça geçtin sen ? ben 3 e

okul çantam da yenilencek :lepi:

bn bu yıl daa yni baslıorm lisee düğmeli gömlek aldm ama zatn üstne süeter giyceim için düğmesi belli olmıck ya burda akıbatlar okul marktet var oranın gömlekleri pek bi adi ve kısa ama alms bulndm iste baska bi yerdn tekrr alıcm bi ara

çöm desem alınmazsın umarım kaydirigubbakcemile3

başarılı seneler dilerim..kolay gelsin:1hug:

emotionn yeni okulun hayırlı olsun :) lise1deyken bize de çömez derlerdi..:S sanki kendileri çömez olmadılar ben pek alışveriş yapmadım ihtiyacım olmadığı için ama kalem silgi gibi küçük ihtiyaçlarım var onları da alırım bi ara..:)

ay bende alışveriş yapmadım. ama yapmayıda düşünmüorum pek ihtycc yok gibi bende bu yıl çömezdim nasıl geçti anlaymadım walla bilmiyorumkismile Şimdi Lise 2nin tadını cıkarcmm opuyorumnanaktan

okurken ne hoş geldi,çok eskilere gittim,öğrencilik ne güzelmiş meğer,başarılar size

ay bende alışveriş yapmadım. ama yapmayıda düşünmüorum pek ihtycc yok gibi bende bu yıl çömezdim nasıl geçti anlaymadım walla bilmiyorumkismile Şimdi Lise 2nin tadını cıkarcmm opuyorumnanaktan

evet ya lise bire başladığım gün daha dün gibi resmen :)
bende çömez olmaktan kurtulduğum için ayrıca seviniyorum kaydirigubbakcemile3
artık büyüklerin yaptığı eziyeti küçüklerden çıkarırım herhalde :lepi:

okurken ne hoş geldi,çok eskilere gittim,öğrencilik ne güzelmiş meğer,başarılar size

teşekkür ederiz :)

çabuk alışıyorsun o zaman :) bende öyleyim aslında,hiç okul değiştirmediğim için bu yönümü lise birde farkettim ilk günler tanışma olduğu için soğuk duruyordum ama sonra herkesle tanışıp konuşmaya başlayınca açıldım baya :) meslekten düze geçtiysen sana yeni okulunda başarılar dilerim canım :)

lise 1'i atlattıktan sonra bikaç sene fazla alışveriş faslı olmuyo zaten anca ayakkabı falan.
ben lise 1 de okul eteği gömlek zart zurt almıştım , şimdi lise 3 e geçtim okul eteği aldım .
zaten bir öğrencinin kırtasiye alışverişi hiiç bitmez :)

ee bana da dediler zamanında şimdide ben diyorum..üniversitenin ilk yılında gene derler zaten o zamana kadar keyfini çıkarıyım sositososito :) evet alt yapı 1 den sağlam 2 de de çok kullanmadım hiç bişeyi zaten çalışmadığım için kaydirigubbakcemile3

bu sene iyi eskitcem:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…