• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Okul Alışverişi :)

lise 1'i atlattıktan sonra bikaç sene fazla alışveriş faslı olmuyo zaten anca ayakkabı falan.
ben lise 1 de okul eteği gömlek zart zurt almıştım , şimdi lise 3 e geçtim okul eteği aldım .
zaten bir öğrencinin kırtasiye alışverişi hiiç bitmez :)

evet giyim olarak bende ayakkabı dışında bir şey almadım zaten.
hele kırtasiye alışverişi :D okul döneminde bile bitmek bilmiyor :D

Bende sadece ayakkabı aldım bde pentiden bi çorap alıcam kırtasiye işinide pazar gidicez alışverişe :dance:

çabuk alışıyorsun o zaman :) bende öyleyim aslında,hiç okul değiştirmediğim için bu yönümü lise birde farkettim ilk günler tanışma olduğu için soğuk duruyordum ama sonra herkesle tanışıp konuşmaya başlayınca açıldım baya :) meslekten düze geçtiysen sana yeni okulunda başarılar dilerim canım :)

Çok teşekkürler canım benim umarım iyi anlaşırım artık pazartesi anlatırım sana olumunekankayizsmile

başarılar dileyen arkadaşlara çok teşekkürler olumunekankayizsmile okullar açıldıktan sonra da okulda yaşananları anlatırız artık opuyorumnanaktan

zaten lise birde hazırlık değilmi bizim 3 yıl gördüğümüz dersleri sen 4 yıl görceksin böyle olur sanırım

Back