Okuduktan sonra hayran kaldıgınız etkısınden çıkamadıgınız kıtap

işte tam da o şarkılar kısmında takıldım yazar felsefeyle ( hegel le falan) kafa mı buluyor yoksa gerçekleri mi yazmış kafam karıştı .Turgut şarkılar hakkında zaten tartışmış Selim'le şimdi neden analiz ediyor falan gibi bir sürü soru işareti oldu kafamda

Tamam oralar bitince düğümler çözülmeye başlıyor... Zaten orayı bitiren gerisini getirir...

Selim IŞIK bambaşka bir insan ilerleyen sayfalarda göreceksin...

Bu arada Günseli'ye çok kızmıştım Selim'e bir faydası olmuyor diye...

Son düzenleme:
İzlemediysen filmini de izle.

Gerçi kitabını biraz zoraki, kültür kazanım olsun diye okumuştum. Ama filmi eğlenceliydi. Koku filmini de epeydir erteliyorum.

tamam söz devam edicem teşekkürler buralardasın değil mi takıldığım yerlerde danışmak isterim.
bu arada kürk mantolu madonna benim de başucu kitabımdır ve jack keruoack zen kaçıkları ve yolda vazgeçemediğim kitaplardır

İzlemediysen filmini de izle.

Gerçi kitabını biraz zoraki, kültür kazanım olsun diye okumuştum. Ama filmi eğlenceliydi. Koku filmini de epeydir erteliyorum.

Kitabların filme çevrilmiş halini pek sevmiyorum...Çünkü aynı duygu selini yaşatmıyorlar bana...

Önce kitabı okuyup sonra varsa filmini okumayı yeğliyorum..
.

Tabiki canım her zaman sorabilirsin.. Kürk Mantolu Madonna'yı da çok severim ama
Tutunamayanlar'ı bitirince şüphesiz Kürk Mantolu Madonna da neymiş diyeceksin ....

Son düzenleme:
beyoğlu hatırası
sis ve gece
uçurtma avcısı
muhteşem bin güneş
shantaram
leyla
küçük arı
polisiye-macera sevenler içinde; psikoanalist, tramva, gözlerini sımsıkı kapat, yitik, aklından bir sayı tut, sil baştan, kayboluş...

açlık oyunları-collin
empati-adam fawer
olasılıksız-adam fawer
bir kadın düşmanı-reşat nuri güntekin
içindeki sırrın gücünü keşfet-nuray sayarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…