- Konu Sahibi CennetKokulum
-
işte tam da o şarkılar kısmında takıldım yazar felsefeyle ( hegel le falan) kafa mı buluyor yoksa gerçekleri mi yazmış kafam karıştı .Turgut şarkılar hakkında zaten tartışmış Selim'le şimdi neden analiz ediyor falan gibi bir sürü soru işareti oldu kafamda
İzlemediysen filmini de izle.Nietzsche Ağladığında - Irvin D. Yalom
Bu kitap da mükemmel ve kitapta Nietzsche'den çok beni etkileyen karakter D.r Bruer 'dı.
Nefis bir roman .bir yandan düzene ayak uydurmak,biçilen rolleri oynamak zorunda kalan bir adamın kendini bulma,hayatı anlamlandırmaya duyduğu özlem(Dr.Breuer) : bir yandan da varlığı anlamlandırmaya çalışan,kendini kısıtladığını düşündüğü her türlü düzenin,anlayışın boyunduruğundan kendini kurtarmış bir adamın içten içe sıradan bir insan olmaya duyduğu özlem(Nietzche) mükemmel bir kurguyla,konunun ağırlığına rağmen mükemmel bir sürükleyicilikle anlatılmış.
İzlemediysen filmini de izle.
Gerçi kitabını biraz zoraki, kültür kazanım olsun diye okumuştum. Ama filmi eğlenceliydi. Koku filmini de epeydir erteliyorum.
tamam söz devam edicem teşekkürler buralardasın değil mi takıldığım yerlerde danışmak isterim.
bu arada kürk mantolu madonna benim de başucu kitabımdır ve jack keruoack zen kaçıkları ve yolda vazgeçemediğim kitaplardır
Elif Şafak-Baba ve Piç
sonu şok ediciydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?