- Konu Sahibi CennetKokulum
-
bende elif şafağın siyah süt kitabı ile aşk kitabından baya etkılendım tavsıye ederım
arkadaşlar ben duygu yoğunluğu yaşamak, kendimi manevi filozofik sorgular içinde bulmak, duygu denizinde boğulmak hele de aşk meşk falan kesinlikle istemiyorum, gerilmek, meraklanmak, şok olmak, heyecanlanmak istiyorum, bana ne önerirsiniz
En son "OD" İskender PALA
Çavdar Tarlasında Çocuklar - J.D Salinger
Sırça Fanus - Slyvia Plath
Nietzsche Ağladığında - Irvin D. Yalom t
Ahmet Şerif İzgören in hitabeti çok dingin. Videolarının birisinde babasının kendisine yaklaşımından bahsetmişti. Anlatmak isterim;Bugün arkadaşım bana bir kitap verdi ve onun tavsiyesi üzerine elime aldım 1.bölümü okuyayım derken bir baktım kitap bitti. Harika ve hayata bakış açımı değiştirdi. Pozitif bir hayat için ben de herkese tavsiye ederim.
Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır- Ahmet Şerif İzgören
.
Okyanus kızı, okuyup bitirebildin mi sen?Tutunamayanları okumak ve sonlandırmak gerçekten cesaret işi...
Sanki bir ansiklopi bu kitap...
Okuduktan sonra derin düşünceler deryasına sokuyor insanı.....
Zülfü livaneli deyip geçmiştim ama konusu oku beni dedi. Ne zaman dinlerim kendimi bilmem.Serenad- zülfü livaneli okuyun bana teşekkür ediceksiniz :)
Ahmet Şerif İzgören in hitabeti çok dingin. Videolarının birisinde babasının kendisine yaklaşımından bahsetmişti. Anlatmak isterim;
Veya dinletmek isteyeyim; böyle baba olur mu?
Okyanus kızı, okuyup bitirebildin mi sen?
Uzunca zamandır isteyipte isteğimi her hatırladığımda erteliyorum. Ara ara okusam bir senede bitirir miyim ki:)
Zülfü livaneli deyip geçmiştim ama konusu oku beni dedi. Ne zaman dinlerim kendimi bilmem.
Çavdar Tarlasında Çocuklar - J.D Salinger
Kinyas ve Kayra - Hakan Günday
Sırça Fanus - Slyvia Plath
Nietzsche Ağladığında - Irvin D. Yalom
Az- Hakan Günday
Aynalı Kitap - Aykut Oğut
Evrenden Torpilim Var - Aykut Oğut
selam okyanuskızı dediğin kitapların hepsini okudum şu anda da ne tesadüftür tutunamayanları okuyorum yani okumaya çalışıyorum 200. sayfaya geldim bi türlü tutunamadım devam etsem mi bilemedim gider mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?