Okudukça aklım karışıyor? Elma sirkesi gerçekten işe yarıyor mu?

soya_sosu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
3.436
5.086
248
Merhaba arkadaşlar,

Genellikle yeni bir zayıflama ilacı yada zayıflama yöntemi deneyeceksem öncelikle hep bu siteye girer ve yorumlarınızı okurdum...
En sonunda bari üye olayımda rahat rahat okuyayım dedim ))
Bende insülin direnci var ve bunun için yüksek dozda ilaç kullanıyorum... Ve doktorum acilen zayıflamamı önerdi...
Kortizon dolayısı ile şişmanlayan bir çok insan bilir ki, zayıflamamız biraz zor oluyor malesef ((
Yorumlarınızı okuyunca aklım karışıyor...
Bir kısmınız elma sirkesi ve balın zayıflattığını yazmışsınız, bir kısmınız şişmanlattığını...
Bazılarınız tarçın ve balın müthiş kilo verdirdiğinden bahsetmişsiniz, bazılarınız acayip kilo aldırdığından...
Sadece elma diyeti yapanlar var, patates diyeti yapanlar var...
Yeşil çayı övenlerde var, yerenlerde...
Vermem gereken 25 kilo var... Kullandığım ilacın yanında doktorum krom içeren bir gıda takviyesi de verdi...
İnsülin direnci ilacımın etkisini artırırmış...
Bunun yanı sıra elma sirkesi ve bal da kullanmak istiyorum ama çok kararsız kaldım?
Gerçekten işe yarıyor mu ?
Yaramıyor mu?

Demek ki bu yöntemlerin hiç biri işe yaramıyormuş...
Kimse cevap vermediğine göre ((

Merhaba tatlım..elma sirkesi gerçekten işe yarıyo,ablam sandaloz sakızı ve elma sirkesiyle 8kilo verdi 2ay kadar bi sürede.Bence dene..sabah akşam ılık suya sirke,arada yemekleri çok abartma,galeteler,eti formlar,kepek bisküvileri al.Beyaz ekmek ve asitli içecegi unut :)

oncelıkle gecmıs olsun canım bır ara bende kullandım elma sırkesı bal kılo aldırıyo dıye okumustum o yuzden bal kullanmadım yatmadan once bır su bardağı suya bır yemek kasığı elma sırkesı koydum onun bıle burda markasını vermısler ben evdekını bırakıp gıdıp ondan aldım kemal kukrer baslıcaksan onu dene bence etkılı oluyo sabahda ac karna ıctım aynı sekılde bıraktım ama bu aralar yıne cok yıyom baslıcam ve ben ıkı ayda on kılo verdım spor ve az yıyerek sıreyıde o aralarda kullandım ama sımdı hem yıyom hem ıcmıyom sırke sadece spora gıdıyom bakalım haftaya tartı gunum benı ne gıbı bır suprız beklıyo ben de ona gore yıne baslıcam az yeme ve sırke olyına tatlı ve tuz olmadımı ekmeğide azaltınnmı zaten gıdıyo kılo hıc sorun yapmıyom az bısey sıktım kendımı 85 ken 75 oldum ve ıstersem yıne on kılo daha verebılırım sızde verır sınız canınızı sıkmayın :16:

Selamlar,

Cevaplarınız için teşekkürler ))
Bugün 3.günüm elma sirkesi ve bal olayında... Eğer tartım bana yalan söylemiyorsa tam olarak 1,400 kg vermiş durumdayım ))
Sabah aç karnına ve gece yatmadan önce içiyorum... Günde iki fincan yeşil çay içiyorum (yeşil çayı kahveyi fazla tüketmemek ve cildim için içiyorum ama zayıflama adına da burda okuduklarımında etkisi oldu)
Annemde bir ara elma sirkesi ve bal içerek güzel kilo vermişti ama sabahları 1 saat yürüyüş yapmıştı... Ben pek spor seven bir insan değilim ((
Şimdilik yediklerime dikkat ediyorum.. Kardeşim doğumda kilo almıştı, spora başladı ve 6 ayda spor ve diyetle 17 kilo verdi... Şu anda manken gibi ))
Onun söylediklerini dikkate aldım biraz... Dilerseniz sizde uygulayın... Ben gayet severek uyguluyorum...

Sabah,

Lor peyniri (Diğer peynirlere göre yağ ve tuz oranı düşük olduğundan rahatça yiyebilirsiniz)
1-2 dilim çavdar ekmeği (Ben genelde 1 dilim tüketiyorum)
Şekersiz çay (şekersiz içemeyenler sadece 1 şeker atarak içmeye çalışsın)
Maydanoz, dereotu,marul,kıvırcık,salatalık (dilediğiniz kadar yiyebilirsiniz, ben çok severek yiyorum)
1 yumurta (haşlanmış yada yağsız tavada)
NOT: Zeytin yemeyin, inanılmaz tuz içeriyor ve ertesi gün tartıldığınızda hep 200-300 gr fazla çıkıyorsunuz tartıda benden söylemesi

Öğlen,

Genellikle salata ve haşlama veya ızgara et-balık-tavuk
veya haşlanmış makarna (yağsız, az tuzlu) yanına salata
veya yağsız tost, ayran vb

Akşam

Sebze yemeği, yoğurt, salata veya
Izgara, yoğurt, salata

Akşam 7 den sonra açıkırsanız lor peyniri ve 1 galeta giyebilirsiniz veya 1 adet meyve...
Birde akşamlar 1 adet ekşi elma ve yaseminli yeşil çay içerseniz vücudunuzdaki ödemleri atarsınız...

Ben 3 gündür bunu yapıyorum... Tabi elma sirkesi ve balı da içiyorum... Spor yapmadan 1.400 gr gitti bile...
Umarım aynı hızda gider çünki toplam olarak vermem gereken 20 kilo var...
3 ay içinde vereceğim, vermem gerek, KARARLIYIM ! ))

elma sirlesi bal karışımını hakkında benim söylemek istediğim ben kullandım 1 ayda 3 kilo vermiştim tabi yediklerimede dikkat ederek nasıl yaptığıma gelince sabah aç karnına ve yatmadan önce 1 su bardağı sıcağa yakın suyun içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığıda bal katıyordum yudum yudum içiyordum tavsiye ederim

bende yapıyorum ama tadını sevmediğim için önce bir çorba kaşığı elma sirkesini şurup misali içip sonra da ılık suyumu üstüne içiyorum. belki de işe yaramıştır tartılmadım. 15günde 3 kilo verdim ama spora da gidiyorum. yediklerime dikkat edip günde 5-6 öğün yiyorum.

elma sirkesini direkt içmen zararlı değilmi ya?
mideni delersin maazallah...
Bence ılık suyla karıştırıp tek seferde iç...
Ben balla karıştırıyorum çünkü günlük almam gereken yüksek dozajlı ilaçlar var, midemi zorlamak istemiyorum...
Bakalım 1 hafta dolunca kaç kilo vermiş olacağım...

Back
X