- 24 Haziran 2011
- 23.445
- 48.847
- 798
Hamileyim. 2 haftadır öksürüyorum ama geçen hafta baya bir abarttım. Doktora da gitmekte direniyordum çünkü doktorun hamileliğimin başında grip olduğum için verdiği ilaçların prospektüsünde "hamilelikte kullanılması sakıncalıdır" ibaresi vardı. Bir şekilde ilaçsız atlattım. Bir sabah kalktığımda (daha doğrusu ağrıdan kalkamadığımda) kaburgalarımda müthiş bir acı hissettim. Sanki kırık gibiydi ve her öksürdüğümde inanılmaz acı veriyordu. Böyle olunca dayanamadım gittim doktora. Öksürükten olurmuş. Hala öksürmeye devam ediyorum çünkü verdiği ilaçları bu defa midem kabul etmedi. Sadece mecburiyetten hafif bir antibiyotik kullanıyorum. Bu yüzden ağrı kürek kemiklerimi de sardı. Ömrümde ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. Kaburga ağrılarım için ilaç ağrı kesici falan kullanamam. Belki bir bilginiz vardır, nasıl geçer, ne kadar zamanda geçer...
Ballı karabiberli limonlu su iyi geliyor ama hamileliğimden ötürü tatlıdan tiksindim. Burnum hassaslaştığı için de bir çok bitkiyi de kullanamıyorum. Düşük tehlikesi oluşturacakları zaten kullanmıyorum. (İçinizden "amaaan o da lok bu da yok ne halin varsa gör" dediğinizi duyar gibiyim.)
Bir de iştahım sıfır. Zorla ne yersem o. 150 cm boy, 41 kg. Omega 3 ve demir hapı da kullanıyorum. Bununla ilgili de öneriniz varsa ne iyi olur...
Ballı karabiberli limonlu su iyi geliyor ama hamileliğimden ötürü tatlıdan tiksindim. Burnum hassaslaştığı için de bir çok bitkiyi de kullanamıyorum. Düşük tehlikesi oluşturacakları zaten kullanmıyorum. (İçinizden "amaaan o da lok bu da yok ne halin varsa gör" dediğinizi duyar gibiyim.)
Bir de iştahım sıfır. Zorla ne yersem o. 150 cm boy, 41 kg. Omega 3 ve demir hapı da kullanıyorum. Bununla ilgili de öneriniz varsa ne iyi olur...