• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öksürük

Bugün öksürmekten boğulacaktım herhalde, pastil emin diyorlar nane limon kaynatın diyorlar ama ben medikal çözmenin taraftariyım digerleriyle ugrasmaya cok useniyorum yaahuu 😂 Ibu Cold C 3 içerikli hap var hem vitamin takviyesi hem agri kesici hemde soguk alginligi icin bomba etkili 2 gunde zimba eden ilac tavsiye ederim :)

Bugün öksürmekten boğulacaktım herhalde, pastil emin diyorlar nane limon kaynatın diyorlar ama ben medikal çözmenin taraftariyım digerleriyle ugrasmaya cok useniyorum yaahuu 😂 Ibu Cold C 3 içerikli hap var hem vitamin takviyesi hem agri kesici hemde soguk alginligi icin bomba etkili 2 gunde zimba eden ilac tavsiye ederim :)
Bende direk ilaca yönelirim bu sefer geçmeyince bitkisel yollara başvurdum baya şey denedim😂

Teşekkür ederim. Öğretmenim faranjit heralde diye düşündüm hep sesim kısılır ama öksürük olmazdı hiç. Bir kaç gün daha geçmezse artık mecbur gitcem doktora ramazanda çekilmiyor hiç öksürük. Öksürmekten karın kaslarım ağrıyor hamlamıș gibi.
öksürük hafife alınacak birşey değil bence ben öksürük ve yutmada zorlanıyorum diye doktora gittim barret özafagus teşhisi kondu

Back