Öksürük

Çörek otu yagını nasıl kullanıyorsunuz
Cnm sabahları 1 çay kaşıgı içiyor annem. Bazen 1 tatlı kaşıgıda içtigi oluyor. Ama çok iyi 1 senedir kriz geçirmedi grip olmadı astım hastası. Hava bile kullanmadı çok şükür

merakımı mazur görün. tabiki fobinin açıklaması olmaz ama alt tarafı öksürük için doktora gitmek neden bu kadar korkunç?
muayenenin rutini belli, boğazınızı, kulağınızı kontrol eder, boğazdaki lenf bezlerinizi eli ile muayene eder, stetoskop ile göğsünüzü, sırtınızı dinler, ateşinize bakar?
yetişkin insansınız, istemeyeceğiniz bir tetkik yapamaz.
hangi aşaması sizi korkutuyor?

Küçüklükten gelen bir korku. Hele ki boğazıma bakılacağını bilmek direkt gitmeme engel. Eskiden demir çubukla bakılırdı boğaza ve benim midem bulanırdı her gitmemizde bi kıyamet kopardı. Şimdilerde o devam ediyor. Diyorum ya göz doktoruna bile gittiğimde elim ayağım titriyor sonuçta oturup yazıları okuycam ama yok. Küçüklükten gelen korkular var işte maalesef

Ha bu arada birde hatmi çiçeği ile kür yaptım bugünde. Saracoğlunun kürü baya etkiliymiș

doktora rica edin, boğazınıza bakarken aparat kullanmasın.
aaa derken dilinizin arka altında bir şey varmış da onu ezecekmişsiniz gibi bastırırsanız gerek kalmadan görür zaten :)
istemediğiniz bir şeyi yapmazlar merak etmeyin.

öksürük ile ilgili internette yazandan fazlasını bilmiyorum, sadece annem ihmal etti, bronşit imiş, astıma döndü.
bunun olabileceğini bilmiyorduk bile.
kendinizi boşuna yıpratıp vakit kaybetmeyin.

Dediğiniz gibi yapıp gidebilirim mecburum yoksa geçmiyor.

Öksürük kuru öksürükse, öksürüklerde bir numaralı ilacım; 1 bardak sıcak süte bir tatlı kaşığı bal ve bir çay kaşığı silme karabiber karışımı.

bal sogan turp cogunu yazmıslar zaten bı a c kecıboynuzunu kırıp kaynatıp sabah aksam 1 bardak seklınde ıcebılırısnız cok etkılı olduğunu duydum bırde korax dıye bıtkısel bı ılac var normalde 3 yasında kızıma verdı dr ama bana sende kullanabılırsın oksuruk olunca ben kendımde kullanıyorum dedı boyle nanelı kekıklı bısı

Öksürük kuru öksürükse, öksürüklerde bir numaralı ilacım; 1 bardak sıcak süte bir tatlı kaşığı bal ve bir çay kaşığı silme karabiber karışımı.
Hem kuru hem balgamlı değişik bir şey. Ama çoğunluk kuru öksürük. Bi deneyim onu da

Yarın eczaneye bi soruyum şurup pek içemem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…