Öksürük

sweetgirlcandy

Özlerden sweet 😂
Pro Üye
Anneler Kulübü
2 Ağustos 2013
35.565
109.193
798
Herkese iyi akşamlar. Haftasonu sesim kısıldı durduk yere 2 gün sonra da öksürük başladı. Doktora gitmeyi hiç sevmem fobim var. Evde bir sürü şey denedim ama geçmedi bir türlü. Hayatımda hiç öksürük sıkıntım olmadı. İlk defa bu şekilde oluyor ve bir türlü geçmedi. Nefes alırken bile öksürük hissi oluşuyor. Ne yapmalıyım sizin yaptığınız kür var mı etkili olan?

Zencefil bal , siyah turp oy icine bal.koy derler,karabiber bal, ayva cayi , zeytinyağı boğazına surup esarpla sar duymuştum duyduklarim.kulagimdakiler ama bence doktora git belki.sorun ciddidir

Annem aşırı astım hastası. 1 senedir çörek otu yagı aldım onu kullanıyor. Kadın maşallah tık demedi. Tavsiye ederim. Ihlamurda iyi gelir elma kabuguyla ayva yapragıda. Onlarda yoksa kuru nane kaynat ılık ılık iç. Geçmiş olsun. Heee bide viks bogazına gögsüne hafif sür sıcak tut

Zencefil bal , siyah turp oy icine bal.koy derler,karabiber bal, ayva cayi , zeytinyağı boğazına surup esarpla sar duymuştum duyduklarim.kulagimdakiler ama bence doktora git belki.sorun ciddidir
Zencefil bal yaptım. Bal, keçi boynuzu özü yedim. Adaçayı ıhlamur limon çayı içtim. Cevizin zarını kaynatıp içtim. Ayağıma vicks sürdüm yattım. Ballı limonlu su yaptım. Ama hiç biri etki etmedi. Aşırı doktor fobim var gidemiyorum maalesef. Ve hayatımda ilk defa bu kadar bitkisel şeyler yedim içtim o kadar rahatsız ediyor artık bu öksürük

Çörek otu yagını nasıl kullanıyorsunuz

Çörek otu yağını nasıl kullanıyorsunuz acaba? Ihlamur işe yaramadı pek. Viks de gece rahat uyuttu gündüz yine aynı.

Sesiniz kısıldı ise laranjit olabilirsiniz..
Bnm ufak kızımda da aniden ses kısıklığı ve boğuk boğul öksürük olmustı antibiyotik ile geçti. Geçmiş olsun. Havalar fenaaa

Sesiniz kısıldı ise laranjit olabilirsiniz..
Bnm ufak kızımda da aniden ses kısıklığı ve boğuk boğul öksürük olmustı antibiyotik ile geçti. Geçmiş olsun. Havalar fenaaa
Teşekkür ederim. Öğretmenim faranjit heralde diye düşündüm hep sesim kısılır ama öksürük olmazdı hiç. Bir kaç gün daha geçmezse artık mecbur gitcem doktora ramazanda çekilmiyor hiç öksürük. Öksürmekten karın kaslarım ağrıyor hamlamıș gibi.

Doktora gidip nedenini öğrenmeniz gerekiyor. Bazi öksürükler antibiyotik kullanmadan gecemeyebiliyor. Alternatif yöntemler daha çok hastalıkları onlemekte kullanılır geçirmede değil.

Tatlı bu sene dağı taşı ormanı ye geçmiyor, bu bir virüs sakin kalmaya çalış vücuttan gidiş süresini beklemelisin ilaç ile 7 gün ilaçsız 10 gün sürer
Etrafımdakiler .... Kürü hemen kesiyo öksürüğü diyolar yapıyorum tık yok. O kadar fazla şey denedim ki geçsin diye. Yarın 1 hafta olacak. Etrafımdaki insanlarda bu şekilde ses kısılması sonrasında öksürük yeni salgınımız bu yani

Doktora gidip nedenini öğrenmeniz gerekiyor. Bazi öksürükler antibiyotik kullanmadan gecemeyebiliyor. Alternatif yöntemler daha çok hastalıkları onlemekte kullanılır geçirmede değil.
Çok aşırı fobim var. Göz doktoruna gittiğimde bike panik olup korkuyorum o derece yani. Ama geçmezse mecbur bi şekilde gitmem lazım. Yoksa bu şekilde çok zor. Öksürmekten başıma ağrılar giriyor artık.

Çok geçmiş sesim kısıldı deiğinz için laranjit olabilir demiştim(ses telleri intihabı) doktora gitmeniz de yarar var.
Öyle bitkilerle zor geçiyor bnde 2 haftadır gribim içmediğim bitki yeşil çaylar adaçayları karışık bitkiler ballar kalmadı ama banamısın demiyor valla

Antibiyotik kullanmadan aşırı derecede kaçarım. Bu sene öksürük durumum oldu. Bir hafta antibiyotik kullandım. Tam geçmedi ama azaldı.

Zerdecal ve yoğurt karışımı iyi gelir ama kronik durumdaysa pek işe yaramaz.

Bana alerji gibi geldi. Çocuklarımda var alerji. Birkaç önce yine başladı. Doktorumuz alerjinin bu ara pik yaptığını söyledi. Bende de biraz var bana da okunduğu gibi yazıcam, ayrus’un hapını verdi.
Öksürük sebebi muhtemelen burnunuzdaki ödem. Burnu açık tutmaya bakın. Sıcak su içine vicks koyup buharını içinize çekin. Bir de 1 yemek kaşığı bala 1 çay kaşığı karabiber dökün.
Fobiniz varmış ama KBB ye bir görünün isterseniz bence sizde alerji var.

Geçmiş olsun size de aynen ya bu son zamandaki salgınlar uzun süre geçmiyor. Herkes hasta..

Ayy gerçekten çok zor ya. Antibiyotik bile geçirmiyorsa..

Burnum tam tersine çok açık. Bal karabiber değilde. Bal zencefil yaptım baya yaktı boğazımı ama kısa süreli rahatlatıyor hepsi. Geçmezse mecbur gitcem artık doktora yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…