Öksürmekten ölüyorum:(

Canım çok çok geçmiş olsun kızım astım ne illet bişey o kadar iyi biliyorumki.ama bende bildiğim kadarıyla yok.benimkine doktorlar hep geniz akıntısından diyo.

aktarlarda var. benm astım öksürüğümü bu kesti geçen sene 3-4 lira birşey

Canım çok çok geçmiş olsun kızım astım ne illet bişey o kadar iyi biliyorumki.ama bende bildiğim kadarıyla yok.benimkine doktorlar hep geniz akıntısından diyo.
teşekkür ederim.. evet malesef illet bir şey Allah vermesin kimsenin başına.. daha beterlerinden de korusun tabiki.. çok geçmiş olsun size de tekrar

Bir havanda bir çorba kaşığı kadar çörek otunu ezip balla karıştırıp macun haline getirip yemek iyi geliyor. Daha önce yapmıştım iyi gelmişti. Bir haftadır ben de öksürükle boğuşuyordum ilaçlarla anca kendime geldim. Az once bir arkadaşım nazar için çörek otu taşıyorum deyince aklıma geldi keşke çörek otu macunu yapsaydım diye. Sana kısmetmiş. Bi dene geçmezse mutlaka bir doktora görün bronşit olabilir. Geçmiş olsun.

Canim kaynanam siyah turplar varya onun icini ovuyo altindanda ufak bi delik aciyo icine bal koyuyo sabahta o akan suyu icirtiyo cok ise yariyo tavsiye ederim

İbrahim saracoglundanda gördüm ayni receteyi

Turplar, ballar, zencefiller o kadar çok kullandım ki çocukluğumdan beri...
Bana en iyi gelen adaçayı. Sıcak suya atıp 5 dk demleyip çıkartıp içiyorum bu ilk yöntem.
2. Yöntem ise suda kaynatılıyor ce çay koyu kahve kıvam alıyor. Bu kesinlikle içilmiyor gargara yapılıyor ve daha iyi geliyor diyebilirim.

bol su için.

odayı nemlendirin (buhar cihazı ya da ıslak havlu ya da petek üstü metal kapta su ile)

reflü yapmayan yiyecekler tüketin.

evi bol bol havalandırın

taze meyve sebze

ilaçlar da var öksürük önleyici ama burdan öneremiyorum yasak

Canım çok geçmiş olsun benim bu durumda kullandığım hurma pekmezi var şiddetle tavsiye ederim çocuğunada verebilirsin ister kaşıkla ver istersen çocuğuna su ile karıştırıp çay gibi içirebilirsin....

Çok saolun kızlar bi kaçtanesini denedim bile eşim zencefil getirmiş hem toz hem tane akşamda onları deniycem.

Dut pekmezi iyi geliyor diye biliyorum ben de. Yoksa normal pekmez de icebilirsiniz.

Bir de ilik sutun icine bal, karabiber ve toz zerdecal ekleyip icebilirsiniz.

Gecmis olsun balli ihlamur gunde birkac sefer icin ozellikle aksam yatmadan once cok iyi gelmisti bana

Evet aynen zenku hanımın dediği gibi düşündüm ben de... astımım grip olsam ciğerlere iniyor, öksürmekten bıktım artık... antibiyotikten başka hiçbirşey kar etmiyor.... kışdan nefret ediyorum... bence en önce doktora gidin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…