- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Valla aynen öyle canım yatıyorum ama yok öksürmekten uyuyamıyorungeçmiyor geçmiyooooooooor çocukluğumdan beri her sene yaşıyorum bu öksürüğü kronikmiş ne yaptıysak fayda olmadı, mekik çekmiş gibi karnım ağrıyor hatta çok geçmiş olsun
Canım çok çok geçmiş olsun kızım astım ne illet bişey o kadar iyi biliyorumki.ama bende bildiğim kadarıyla yok.benimkine doktorlar hep geniz akıntısından diyo.öncelikle geçmiş olsun.. korkutmak istemem sizi ama her hastalık sonrası böyle öksürürüm demişsiniz ona takıldım ben.. çünkü ben astım hastasıyım ve en ufak bir nezle dahi astımımı alevlendiriyor.. eylülün ortasından beri öksürüyorum desem yeridir.. bir doktora görünün bence..kullanmanızı isteyeceği ilaçlar olabilir alternatif yolları da denersiniz elbette ama altta yatan başka bir sebep varsa alternatif tıp yetmiyor bazen..
Kızlar maaile soğuk algınlığı geçirdik 2-3 gündür sürekli öksürüyorum.yoruldum boğazlarım acıdı öksürmekten.şöyle öksürüğü hemencecik kesecek bişey yokmu bildiğiniz.bugün gecede uyuyamadım öksürmekten.kızımda öksürüyo.evde sürekli öksürük sesi.valla çok acil yardıma ihtiyacım var
Bulabişirsem hemen alıyım canım
aktarlarda var. benm astım öksürüğümü bu kesti geçen sene 3-4 lira birşey
geçmiş olsun canım bulursun inşallahBulabişirsem hemen alıyım canım
teşekkür ederim.. evet malesef illet bir şey Allah vermesin kimsenin başına.. daha beterlerinden de korusun tabiki.. çok geçmiş olsun size de tekrarCanım çok çok geçmiş olsun kızım astım ne illet bişey o kadar iyi biliyorumki.ama bende bildiğim kadarıyla yok.benimkine doktorlar hep geniz akıntısından diyo.
öncelikle geçmiş olsun.. korkutmak istemem sizi ama her hastalık sonrası böyle öksürürüm demişsiniz ona takıldım ben.. çünkü ben astım hastasıyım ve en ufak bir nezle dahi astımımı alevlendiriyor.. eylülün ortasından beri öksürüyorum desem yeridir.. bir doktora görünün bence..kullanmanızı isteyeceği ilaçlar olabilir alternatif yolları da denersiniz elbette ama altta yatan başka bir sebep varsa alternatif tıp yetmiyor bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?