- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Allah korusun canım inşallah öyle bişey değildir.yazılanları deniycem geçmezse doktora gitcem.Bronşit zatürre salgını var mutlaka doktora gidin.. alerjik bronşit olabilir geçmeyen öksürük yapar.. keciboynuzu pekmezi tavsiye ederim bronslar için çok iyi..
burda yazılanlar banada kar etmemişti bir tanıdık ayva çayı yap dedi sağolsun çok iyi gelmişti dene derim ayvayı dörde beşe bölüp kaynatıp suyunu içmelisin o kadar iyi geliyor ki geçmiş olsunKızlar maaile soğuk algınlığı geçirdik 2-3 gündür sürekli öksürüyorum.yoruldum boğazlarım acıdı öksürmekten.şöyle öksürüğü hemencecik kesecek bişey yokmu bildiğiniz.bugün gecede uyuyamadım öksürmekten.kızımda öksürüyo.evde sürekli öksürük sesi.valla çok acil yardıma ihtiyacım var
ballı limonlu ıhlamur tavsiye ederim süper bişiKızlar maaile soğuk algınlığı geçirdik 2-3 gündür sürekli öksürüyorum.yoruldum boğazlarım acıdı öksürmekten.şöyle öksürüğü hemencecik kesecek bişey yokmu bildiğiniz.bugün gecede uyuyamadım öksürmekten.kızımda öksürüyo.evde sürekli öksürük sesi.valla çok acil yardıma ihtiyacım var
Evet bunu siyah turpla yapın diyorlar. Deneyin mutlaka.Turp cok iyi geliyo.turpun icini oyup bal koyuyosun biraz beklettikten sonra yiye bilirsin gecmis olsun.
ben dut pekmeziyle yapmıştım canım inşallah işe yararOnuda deneyim canım ne pekmezi.ay bide kğçük bebeğim var gece yanındada öksüremiyorum uyancak diye kalkıp duruyorum.
ÇÖREK OTU VE BAL tek tavsiyem.Kızlar maaile soğuk algınlığı geçirdik 2-3 gündür sürekli öksürüyorum.yoruldum boğazlarım acıdı öksürmekten.şöyle öksürüğü hemencecik kesecek bişey yokmu bildiğiniz.bugün gecede uyuyamadım öksürmekten.kızımda öksürüyo.evde sürekli öksürük sesi.valla çok acil yardıma ihtiyacım var
Evet bunu siyah turpla yapın diyorlar. Deneyin mutlaka.Turp cok iyi geliyo.turpun icini oyup bal koyuyosun biraz beklettikten sonra yiye bilirsin gecmis olsun.
Nasıl öksürük olduğuna bağlı ben mesela faranjit olmuştum ve 1 ay çektim uyuyamadim her yattigimda tikaniyodum sonra oturur vaziyette uyumaya çalıştım. Sana ne iyi gelir tavsiyesinden çok ne yapmaman gerektiğini söyleyebilirim eğer faranjit kadar kötü öksürük ve bogazdan çıkmayan bir gıcık varsa ne çok sıcak ne de çok soğuk selen içme ılık şeyler iç böyle naneli acılı pastiller asitli şeylerde kullanma onlar geçirmek yerine daha da kötü yapar. Ben karabiberli bal yerdim ama çok kısa süre gecirirdi sonradan öğrendim ki bal da şekerli olduğu için boğazı kaşındırıp yakiyomus bu da öksürüğü arttiriyomus.Kızlar maaile soğuk algınlığı geçirdik 2-3 gündür sürekli öksürüyorum.yoruldum boğazlarım acıdı öksürmekten.şöyle öksürüğü hemencecik kesecek bişey yokmu bildiğiniz.bugün gecede uyuyamadım öksürmekten.kızımda öksürüyo.evde sürekli öksürük sesi.valla çok acil yardıma ihtiyacım var
1 adet soğanı küp küp kes 2 yemek kaşığı toz şeker serpele ağzını kapat 1 gün beklet. Çıkan suyunu şurup gibi 2-3 er ölçek iç soğanı atma hemen. Suyunu saldıkça içersin buz dolabında sakla ki bozulmasın.geçmiş olsun canımKızlar maaile soğuk algınlığı geçirdik 2-3 gündür sürekli öksürüyorum.yoruldum boğazlarım acıdı öksürmekten.şöyle öksürüğü hemencecik kesecek bişey yokmu bildiğiniz.bugün gecede uyuyamadım öksürmekten.kızımda öksürüyo.evde sürekli öksürük sesi.valla çok acil yardıma ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?