- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Canım çoğu şeyi denedim faydası yok belki şöyle hiç duymadığım bişey duyarım diye ümid ediyorum.İnternette bunun için çok reçete var.Biraz araştırın.
Zencefil ,bal
Karabiber,ılık su,bal,
Ayaklara ve göğüse vicks sürün sıcak tutun,sabah kalkınca ya da en az 6 saat bekletin.En etkili olanı buydu ben yaptığımda eşime.
Daha da çok doğal tarifler bulabilirsiniz.
Geçmiş olsun.
Yok canım gitmedim ben her soğuk algınlığından sonra böyle öksürüyorum.şuan ilaçta almıyorum bebek emziriyorum diye.Doktora gittiniz mi?
Yok hamile değilimde emziriyorum bişey olurmuzencefil tozu ve bal. Çay kaşığı miktarı ikiside. Macun gibi yapıp yutun. Sonra kök zencefili demleyip bal katıp için. Hamilelik durumu filan yoksa tabi.
Doktora sorun o halde mutlaka. Ben içilebilir diye biliyorum çayı ama dediğim gibi doktorunuza veya eczaneye mutlaka sorun.Yok hamile değilimde emziriyorum bişey olurmu
Kızlar maaile soğuk algınlığı geçirdik 2-3 gündür sürekli öksürüyorum.yoruldum boğazlarım acıdı öksürmekten.şöyle öksürüğü hemencecik kesecek bişey yokmu bildiğiniz.bugün gecede uyuyamadım öksürmekten.kızımda öksürüyo.evde sürekli öksürük sesi.valla çok acil yardıma ihtiyacım var
Onuda deneyim canım ne pekmezi.ay bide kğçük bebeğim var gece yanındada öksüremiyorum uyancak diye kalkıp duruyorum.ben hamileyken böyle olmuştum öksürmekten bebeğime bişe olacak diye korkuyordum artık o derece şiddetliydi
internetten eşim araştırdı pekmez ve karabiberi sıcak suyla karıştırıp sıcak sıcak içmiştim
iyi gelmiş, kesmişti öksürüğümü
İlk defa duydum bak bunu canım zar gibi dediğin şey kabuğun incesi gibi onu diyosun demicanım bebek de emziriyorsan sana en yan etkisiz çözümü söylüyorum:
bildiğimiz kabuklu cevizi kırdıktan sonra arasından çıkan zar gibi bir şey var ya onu biriktirip kaynat 5 dk. suyuna bal katıp iç.
hiçbir yan etkisi olmadığı gibi 1 günde öksürüğü kesiyor. 2 yaşında oğlum var her öksürüğünde ona da yaparım kendime de çok çabuk geçiriyor.
işyerindeki her öksürüğe tutulana da söyledim yaptılar onlar da memnunlar.
Kızlar maaile soğuk algınlığı geçirdik 2-3 gündür sürekli öksürüyorum.yoruldum boğazlarım acıdı öksürmekten.şöyle öksürüğü hemencecik kesecek bişey yokmu bildiğiniz.bugün gecede uyuyamadım öksürmekten.kızımda öksürüyo.evde sürekli öksürük sesi.valla çok acil yardıma ihtiyacım var
İlk defa duydum bak bunu canım zar gibi dediğin şey kabuğun incesi gibi onu diyosun demi
Saol canım bende geçen yaz öyle bi öksürüğe yakalanmıştım yine ciğer filmi çektiler kaç sefer hiç bişey çıkmadı geniz akıntısı demişlerdi.şimdi o kadar değilşm şükür ama bi türlüde geçmiyo.çok saol tavdiyelerin için.Öncelikle çok geçmiş olsun. bence akciğer filmi çektirseniz çok iyi olur. Geçen yıl başıma geldi illet bir öksürük, öksürmekten çalışamaz oluyordum artık ki soğuk algınlığı teşhisi ile ilaç kullanıp bitirmiştim. denemediğim tarif içmediğim çay kalmamıştı.
İyice dayanılmaz olunca tekrar gittim ve zatürre teşhisi konduAksatmayın derim.
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?