Öksürmekten ölüyorum:(

iremerve1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
4.305
4.962
83
Kızlar maaile soğuk algınlığı geçirdik 2-3 gündür sürekli öksürüyorum.yoruldum boğazlarım acıdı öksürmekten.şöyle öksürüğü hemencecik kesecek bişey yokmu bildiğiniz.bugün gecede uyuyamadım öksürmekten.kızımda öksürüyo.evde sürekli öksürük sesi.valla çok acil yardıma ihtiyacım var

İnternette bunun için çok reçete var.Biraz araştırın.
Zencefil ,bal
Karabiber,ılık su,bal,
Ayaklara ve göğüse vicks sürün sıcak tutun,sabah kalkınca ya da en az 6 saat bekletin.En etkili olanı buydu ben yaptığımda eşime.
Daha da çok doğal tarifler bulabilirsiniz.
Geçmiş olsun.

Canım çoğu şeyi denedim faydası yok belki şöyle hiç duymadığım bişey duyarım diye ümid ediyorum.

zencefil tozu ve bal. Çay kaşığı miktarı ikiside. Macun gibi yapıp yutun. Sonra kök zencefili demleyip bal katıp için. Hamilelik durumu filan yoksa tabi.

Çok geçmiş olsun bol ılık su bal zencefil karışımı için ama ılık olmasına dikkat edin

ben hamileyken böyle olmuştum öksürmekten bebeğime bişe olacak diye korkuyordum artık o derece şiddetliydi
internetten eşim araştırdı pekmez ve karabiberi sıcak suyla karıştırıp sıcak sıcak içmiştim
iyi gelmiş, kesmişti öksürüğümü

canım bebek de emziriyorsan sana en yan etkisiz çözümü söylüyorum:

bildiğimiz kabuklu cevizi kırdıktan sonra arasından çıkan zar gibi bir şey var ya onu biriktirip kaynat 5 dk. suyuna bal katıp iç.
hiçbir yan etkisi olmadığı gibi 1 günde öksürüğü kesiyor. 2 yaşında oğlum var her öksürüğünde ona da yaparım kendime de çok çabuk geçiriyor.
işyerindeki her öksürüğe tutulana da söyledim yaptılar onlar da memnunlar.

Onuda deneyim canım ne pekmezi.ay bide kğçük bebeğim var gece yanındada öksüremiyorum uyancak diye kalkıp duruyorum.

İlk defa duydum bak bunu canım zar gibi dediğin şey kabuğun incesi gibi onu diyosun demi

Öncelikle çok geçmiş olsun. bence akciğer filmi çektirseniz çok iyi olur. Geçen yıl başıma geldi illet bir öksürük, öksürmekten çalışamaz oluyordum artık ki soğuk algınlığı teşhisi ile ilaç kullanıp bitirmiştim. denemediğim tarif içmediğim çay kalmamıştı.

İyice dayanılmaz olunca tekrar gittim ve zatürre teşhisi kondu Aksatmayın derim.

Sevgiler.

Siyah turpun içini oyun, icine bal ekleyin 2-3 saat sonra tüketin. Basit ve etkili. Turp siyah yoksa kırmızı da olur sanırım. Birde zencefil harika olur icine. Geçmiş olsun.

artık ki soğuk algınlığı teşhisi ile ilaç kullanıp bitirmiştim. denemediğim tarif içmediğim çay kalmamıştı.

İyice dayanılmaz olunca tekrar gittim ve zatürre teşhisi kondu Aksatmayın derim.

Sevgiler
Saol canım bende geçen yaz öyle bi öksürüğe yakalanmıştım yine ciğer filmi çektiler kaç sefer hiç bişey çıkmadı geniz akıntısı demişlerdi.şimdi o kadar değilşm şükür ama bi türlüde geçmiyo.çok saol tavdiyelerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…