bende aynı marka kullanmıştım yıllaaar önce, hiçbir boya ile elde edilemeyecek çok güzel bir renk çıkmıştı ortayaBenim kızımda açtı ama papatya özüyle çok güzel oldu benim konu açtığım sayfaya bakarsan görürsün resmide var eczaneden 25tl almıştık çok memnun kaldık tavsiye ederim saçlar boyanmamış olmalı
bende aynı marka kullanmıştım yıllaaar önce, hiçbir boya ile elde edilemeyecek çok güzel bir renk çıkmıştı ortaya
evet doğal ve herkeste olmayan bir renk oluyor, oksijenli suyu bir arkadaşım kullanmıştı. saçları hem kırıldı, yıprandı; hemde iğrenç bir turuncu renk aldı saçları orta kumral olmasına ragmenonunda koyu kumral yaptıktan sonra alın tel gibi ışıltıyor çok doğal görünüyor
Benim kızımda açtı ama papatya özüyle çok güzel oldu benim konu açtığım sayfaya bakarsan görürsün resmide var eczaneden 25tl almıştık çok memnun kaldık tavsiye ederim saçlar boyanmamış olmalı
bulamadım :// nerde
extra blond saç açıcı spray başlığı altında konu açtığım sayfayı tıkla görürsün
peki herhangi bir zararı oldu mu saçına. ben oksijenli su sürmüştüm de mahvoldu saçlarım. kötü haldeler yani sürsem birşey olur mu
ben extra blond ve extrait dora kullanmıştımpeki o zaman denemeyeyim ben oksijenli suyu. canım markası nedir? bende hep sapsarı olması istemişimdir de.
13ema1 yanıtın için çok teşekkür ederim bir sorum olacak peki güneşte kalma zorunluluğu var mı? ayrıca gerçekten oldukça fazla açıyor mu? çünkü papatya özlü olanlar pek açmıyor demişlerdi.
Mrb,resmi bu linkten görebilirsin: www.4gp.tw/bai/1332424611806.jpg Bir de 400x300 boy: www.4gp.tw/eai/1332424611806.jpg ,100x75 boy: www.4gp.tw/mai/1332424611806.jpg kızımın açılmış kumral saç rengini görebilirsiniz
Saçlarının asıl rengi neydi ? :)
Ya benim saç rengim buna benziyor Eki Görüntüle 373539 ilk papatya suyunu denemeyi düşünüyorum olmazsa Extra Blond'u ama sizce açar mı ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?