Saç Rengi ve Saç Boyama Oksijenli suyla saç açma

• Konu Sahibi Konu Sahibi flaga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

flaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
104
0
46
İstanbul
Merhaba kızlar, benim saçlarım koyu kumral oksijen suyuyla sarıya yakın bir renk almak istiyorum fakat korkuyorum. Deneyenler var kimileri çok kırılıyor, yıpranıyor diyor. Kimileri ise hiçbir şey olmadı çokta güzel oldu gayet bakımlı diyorlar. Ne yapacağımı bilemedim doğala yakın bir sarı elde etmeme yardımcı olur musunuz? Boya hariç...

Oksijenli su saçı turuncumsu iğrenç bir renge dönüştürüyor. doğal saç açıcı spreyler satılıyor kozmetikçilerde ve yıpratmadan saç açıyorlar. benim saçımın doğal rengi açık kumraldı 5 yıl evvel bu doğal saç açıcıyla saçlarım sapsarı olmuştu yıpranmadan

Son düzenleme:
Benim kızımda açtı ama papatya özüyle çok güzel oldu benim konu açtığım sayfaya bakarsan görürsün resmide var eczaneden 25tl almıştık çok memnun kaldık tavsiye ederim saçlar boyanmamış olmalı

bende aynı marka kullanmıştım yıllaaar önce, hiçbir boya ile elde edilemeyecek çok güzel bir renk çıkmıştı ortaya

bende aynı marka kullanmıştım yıllaaar önce, hiçbir boya ile elde edilemeyecek çok güzel bir renk çıkmıştı ortaya

onunda koyu kumral yaptıktan sonra alın tel gibi ışıltıyor çok doğal görünüyor

onunda koyu kumral yaptıktan sonra alın tel gibi ışıltıyor çok doğal görünüyor
evet doğal ve herkeste olmayan bir renk oluyor, oksijenli suyu bir arkadaşım kullanmıştı. saçları hem kırıldı, yıprandı; hemde iğrenç bir turuncu renk aldı saçları orta kumral olmasına ragmen

peki herhangi bir zararı oldu mu saçına. ben oksijenli su sürmüştüm de mahvoldu saçlarım. kötü haldeler yani sürsem birşey olur mu

papatya özü olduğu için saça zararı yok

Benim ilk saç rengi değiştirme yöntemim buydu
Güneşin altında baya bi yorgun düştük açılacak diye.
Diğer arkadaşların aksine benim saçım güzel bi açık kahve olmuştu.Turunculuk yoktu.
Ama çok kurudu ve yıprandı.Şimdi boyayla istediğim rengi de yapabiliyorum,boşa eziyet çekmişim yani
Tavsiye etmem

Tavsiye etmem. Sac oksitlenecegi icin pas rengi gibi bir renk aliyor. Turunculuk oluyor ama hos bir turunculuk degil. Mat, sönük bir turunculuk. Saclarimizi bakir tonlarina boyadiktan sonra üzerinden uzun bir zaman gecer, boya baya akar ve kötü bir görüntü olusur ya iste öyle bir hal aliyor.
Oksijenli su hidrojen peroksittir ve boyalarin yaninda bulunan oksidan losyonunda bulunur. O oksidan losyonu direk uygulaninca nasil bir renk veriyorsa oksijenli su da ayni rengi veriyor. Hidrojen peroksit ile pas renginde, turuncumsu, mat bir sari elde edecegine saclarini istedigin renge boya daha iyi.
Ya da dogal yöntemleri dene, kumral saclarda etkili ayrica zararsiz bir cok sarartici tarif var. Ben konumda bir kac tarif paylastim;

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/413835-saclarin-rengini-degistiren-dogal-yontemler.html

ben extra blond ve extrait dora kullanmıştım

Ya benim saç rengim buna benziyor ilk papatya suyunu denemeyi düşünüyorum olmazsa Extra Blond'u ama sizce açar mı ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…