- Konu Sahibi EU1
ocakta tütsüledim baya bir süre ama çok iyi olmuyor. Artık ağdayla alıyorum . Hem çok güzel duruor hem de azaltıyor. Yazdan sonra da bioder kullanmayı düşünüyorum bakalım umrm azalır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla arkadaşlar sesu tüy sarartıcı kortizyon içerdiğinden felaket tüylerimi besledi ve uzattı..kullanınca süper ne güzel hiç tüyünüz yokmuş gibi oluyorsunuz ama gel gelelim tüyler uzayıpta eski halini alınca ve siz tekrar tekrar sesu tüy sarartıcıyı kullanınca ve tüyler yeniden uzayıp hepsi siyahlaşınca iice bakın ve anlarsınız aslında o verimsiz tüylerin ne kadar güçlü olduğunu ve uzadığını iğrenç bi şekilde beslendiğini........sayesinde göbeğim erkek göbeği gibi oldu.....oksijenli suyuda aldım amonyakta aldım gayet taze ikiside skt daha yeni...ama banamısın demiyorrrr..değil 30 dakika 3 sattt beklesem banamısın demiyor ve sararmıyorrr....benmi yanlış yapıyorum anlamadımki...
Düzenli aldırılırsa neden sorun olsun ki?aldırabilirsin bence:)Ben sirle aldırdım.yine eskisi gibi çıktı sonra.