Saç Rengi ve Saç Boyama Oksijen suyuyla saç açmak

aydasena

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
7
0
86
34
Sakarya
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım dün aldığım kararla saçlarımı oksijen suyuyla açıcam . esmer ve siyah saçlıyım saçımın karamel renginde olmasını istiyorum öncelikle size soruyorum tenime yakışırmı ? karar veremezseniz resmimi de atabilirim

Bence yakışır benim arkadaşım yaptı çok hoş duruyo Ama fazla yapma boya sanarlar diyim ben sana bence fotoğraf atsan daha İyi olur

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım dün aldığım kararla saçlarımı oksijen suyuyla açıcam . esmer ve siyah saçlıyım saçımın karamel renginde olmasını istiyorum öncelikle size soruyorum tenime yakışırmı ? karar veremezseniz resmimi de atabilirim

ben her yaz yaparım sonra dip boyan gelmiş diyolar bende boya değil doğal diyorum gerçi doğalda açılmaya müsait ama oksijenin karamel yapmasını daha çok seviyorum bende buğday tenliyim saçlarım koyu kestane rengi zaten çok karamel olmuyor korkmana gerek yok ama bunu bu mevsimde nasıl yapacaksınki güneş onun rengini açıyor bide saçları yıpratıyor haberin olsun

Back