Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sahiden mi cila su ile yapıyor diye biliyorum ve çok az bekletiriyorlar şaçımızda.
Bunu fazla tutsak işe yaramaz mı ?
cilada oksidan su eklenerek seyreltiliyor. yani seyreltik bir karışım yapılıyor ki sadece saçtaki bakır ya da küllü tonunda değişim olsun.
Çok mantıklı aslında ufak bir bölgemde deneyeyim.tamamını su değilde ,oksidasyonu su ile seyreltip boyamayı deneyebilirsin , annem bir dönem öyle yapıyordu, sorun olmuyor diye biliyorum.
Whats appdan sana rengini attım canım:26: bir ara bakarsın .Canım o kızıllık gitsin diye alcaksın sen küllü kumral rengini onla boyıcaksın saçını.. ööle geccek bak yoksa kurtulamazsın
saçlarım, sizce olur mu? (RESİMLİ)
Arkadaşım linkte reje denilen kızıllık gideren oksidansız cila denilen bir işlem anlatmışlar,bir oku istersen.
kızıllığın gitmesi için cila yapılır. benim nette bulduğum bir tarif şöyle:
Sadece 2 sigara boyu istenilen renk boya sıkılır ve 1 yemek kaşığı kadar 20 volumlük oksidan koyulur ve 2 sigara boyu boyaya 1 çay bardağı kadar su konulur. Bu karışım oldukça sulu cıvık hazırlanmalı ve yıkama yerinde ıslak saça sürülmeli. Bu şekilde hazırlanmış bir cila asla ana renge renk vermez açmaz. Ama aralara atılan röflenin rengine renk verir, hataları kapar. (kuaforturkiye.com dan alıntıdır)