• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oksapar yazın nerede saklanır acil?

mermaidzak

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
8
Kızlar Urfada ikamet ediyoruz. Evin içi 31-32 derece oldu bile. Oksapar buzdolabında saklanır mı? Evin içinde 25derece altı bir alan bulmam imkansız

Ben de çok merak ediyorum. Ben de yeni kullanmaya başladım. Doktor oda sıcaklığı olur demişti ama şimdi havalar iyice ısınmaya başladı. Ne yapıcaz bilmiyorum. Konuyu takip edeyim

Ben odamdaki elbise dolabına koyuyorum hem karanlık hem de nispeten daha serin odaya göre

Ben odamdaki elbise dolabına koyuyorum hem karanlık hem de nispeten daha serin odaya göre
Ben de hemen şimdi öyle yaptım ama termometre koydum orası bile 29.3 derece 😞 prospektüste 25derece altı olmalı diyor

Kızlar Urfada ikamet ediyoruz. Evin içi 31-32 derece oldu bile. Oksapar buzdolabında saklanır mı? Evin içinde 25derece altı bir alan bulmam imkansız
Buzdolabı kapağında saklardım ben her zaman. Daha doğrusu çok sıcaklarda. Onun dışında güneş az gören odada. Nobetci eczaneyi arayıp danisabilirsinjz. Onlar en sağlıklı bilgiyi vereceklerdir 🤗 sifa olsun

Teşekkür ederim hemen koyuyorum. Sizde pıhtılaşma bozukluğu var mıydı? Benim iki kaybım var şimdi 3. Defa hamileyim. Çok panik oldum iğne bozulduysa diye
Yok kolay kolay direkt ısıya güneşe maruz kalmayınca bozulmaz. Ama bi eczane yi arayıp sağlıklı bilgi alın genede.

Evet pıhtılaşma vardi bende de. Stres yapmayın Allahı izniyle sağlıkla kavusucaksinizdir. 🌺🫂

Yok kolay kolay direkt ısıya güneşe maruz kalmayınca bozulmaz. Ama bi eczane yi arayıp sağlıklı bilgi alın genede.

Evet pıhtılaşma vardi bende de. Stres yapmayın Allahı izniyle sağlıkla kavusucaksinizdir. 🌺🫂
Eczane de dolapta saklayın dedi içimi rahatlattınız Allah razı olsun. Amin 💓🙏🏻

Back