• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oksapar kullanmadan tüp bebek pozitif sonuç alan var mı ?

Maydonozhanim

Var bi hayalimiz 🤰🌸
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
546
614
53
29
Merhaba, bildiğiniz üzere oksapar piyasada zor bulunuyor. Bu yüzden yazmadı doktorum. 6 gün sonra transferim olacak. Peki onu kullanmadan da pozitif sonuç alan varmı merak ediyorum. Bu ikinci tüp bebek denemem endişeleniyorum. :KK43:

Önlem amaçlı veriyorlar genelde. Pıhtılaşma sorununuz yoksa problem olmaz ama coraspin, ecopirin falan yazabilirdi hap olarak

Önlem amaçlı veriyorlar genelde. Pıhtılaşma sorununuz yoksa problem olmaz ama coraspin, ecopirin falan yazabilirdi hap olarak
Ecopirin yazdı ama oncekinde oksapari üç hafta kullandimm nerdeyse önemli biseyse şimdi neden yazmadı diye endiselendim.kan pıhtılaşması olmadığını biliyorum.bu zamana kadar doktorlar a gittim hic biri demedi ama

Ecopirin yazdı ama oncekinde oksapari üç hafta kullandimm nerdeyse önemli biseyse şimdi neden yazmadı diye endiselendim.kan pıhtılaşması olmadığını biliyorum.bu zamana kadar doktorlar a gittim hic biri demedi ama
Pıhtılaşma için test yapıldıysa ve problem yoksa şahsi fikrim ecopirin yeterli olur. Hemen hemen tüm tüp Bebek doktorları önlem amaçlı yazıyor. Aklında kaldıysa yine de doktoruna bir sor

Pıhtılaşma için test yapıldıysa ve problem yoksa şahsi fikrim ecopirin yeterli olur. Hemen hemen tüm tüp Bebek doktorları önlem amaçlı yazıyor. Aklında kaldıysa yine de doktoruna bir sor
Özellikle bir test yapılmadı bir dahaki kontrolde sorayım insallah. Teşekkür ederim 🌺🌺

Back